reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2021

A brałaś w poprzednim cyklu? Może lekarz chce sprawdzić czy nie ma torbieli lub ogólnie jak wszystko tam wygląda, nim rozpoczniesz stymulacje. Ja chodziłam w 11/12 dc na pierwszy monitoring 😉
Nie w poprzednim cyklu nie brałam pierwszy raz mam wziac w 3 dc wizytę mam 12.01 a okres będzie 11.01,12.01, bądź 13.01 dopiero w 3 dc mam wziac 1 raz

reklama
Kurczę a u mnie i owulacyjne i ciążowe biel vizira :( dzis 27dc. Fakt że testy owu zaczęłam robić 4 dni temu ale po zabiegu ciul wie czego i kiedy się spodziewać a mam to robię. Nie czuje się ani na okres ani na owulację. Ogólnie do bani, w poniedziałek ginekolog zobaczymy co powie.

Witajcie :)
Co do kp... Pierwszego karmiłam rok. Najpierw piersią, a później moim mlekiem z butli. Laktator nie stymulował piersi jak trzeba, więc co 2h w dzień i w nocy pompowalam. Po drodze chyba 5 razy zapalenie piersi...ciężki to był czas. Drugi był bardziej cycusiowy i dobiliśmy do 2 lat bez większych problemów.
@Gusiek90 ❤️ trzymam kciuki

Dziś musiałam odespać. B mnie obudził o 10:30 🤭 czuję, że mój cykl stoi w martwym punkcie... Nic się nie dzieje. Temp wciąż na poziomie 36.5 i ani w jedną ani w drugą. Dziś 32dc, a za 10 dni lekarz, więc liczę na jakieś przełomowe decyzje.

Cześć Wszystkim, u mnie 9dc, w sumie apka pokazuje, że płodne więc intensywne dni przed nami😁 oby okazały się owocne (12cs)... Śluz już się pojawia więc jest dobrze 💪
@Gusiek90 ja widzę kreseczke, cicho trzymam kciuki i czekam na dalsze wiadomości 💚🤞
ja testuje 3 inne aplikacje oprócz mojej, moja nie mówi kiedy będzie owu tylko ja wyznaczą po temp. inna mówi ze miałam w 8dc, kolejna że dzisiaj a trzecią że za 5dni 😂😂

ja testuje 3 inne aplikacje oprócz mojej, moja nie mówi kiedy będzie owu tylko ja wyznaczą po temp. inna mówi ze miałam w 8dc, kolejna że dzisiaj a trzecią że za 5dni 😂😂
Ja od 3 lat (2 lata po to, żeby wiedzieć kiedy okres😁) miałam jedną, ogólnie na niej się najbardziej opieram, bo ma najwięcej danych, niedawno zainstalowałam premom, żeby robić zdjęcia pasków, bo czasem dostaje bzika, czy to już czy nie - w sumie pierwsze paski teraz będę z nią miała 😊 ale wbiłam dane z ostatniego roku, żeby też było coś można odczytać... Według obu owu ma być 6.01. i tego będę się trzymać, zobaczę co paski pokażą 😁

Kurczę a u mnie i owulacyjne i ciążowe biel vizira :( dzis 27dc. Fakt że testy owu zaczęłam robić 4 dni temu ale po zabiegu ciul wie czego i kiedy się spodziewać a mam to robię. Nie czuje się ani na okres ani na owulację. Ogólnie do bani, w poniedziałek ginekolog zobaczymy co powie.
Czym się suplementujesz jeśli w ogóle po zabiegu? Przyjmuję Pregna Start, D3 1000j, olej z wiesiołka (polecam, biorę już 3mce, poprawia śluz, a włosy po nim są cudowne) i cynk, który daję też mężowi. Pije też soki wyciskane z buraka na poprawę morfologii, po każdym zabiegu warto podnieść żelazo. W pon idę na badania krwi, zrobię bhcg dodatkowo żeby sprawdzić czy spadło.
Daj znać po wizycie, sytuacja u nas prawie taka sama, więc mocno trzymam kciuki👍 albo za pozytywny ciążowy, albo chociaż za prawidłowy cykl🤗

reklama
Do góry