Ja też coś widzę w pierwszej ciąży niewiele więcej widziałamZobacz załącznik 1221884 czy coś tu jest,czy ja bardzo chcę coś widzieć?
reklama
U mnie 24 dc, również 5 cs Humor hmm, nadal mocno leniwie, ale jedziemy dzisiaj w końcu do moich rodziców, prawie miesiąc się nie widzieliśmy, bo przechodzili covida, więc mam więcej energiiCześć dziewczyny
Jak u was? Który dzień cyklu i jak samopoczucie ?
U mnie 20dc 5cs i nawet mąż już zaczyna ogarniać mimo, że od 8 lat się przed tym bronił i nie miał pojęcia na czym cykl polega
U mnie chyba już po płodnych, nie czułam owu, ale był śluz, a teraz już definitywnie zmienił się na niepłodny. Jajniki co jakiś czas zakłują na przemian, więc albo owu nie było, albo faktycznie już po - tak twierdzi mój gin amator zarządził też ze mam iść tak jak planowałam następne dwa miesiące na monitoring, bo on chce wiedzieć kiedy na pewno, bo się stresuje
Mam przeczucie, że się nie udało, nie wiem czemu. Aczkolwiek brzuch mnie w ogóle nie boli jak na okres, mimo, że ostatnie miesiące już 2 tyg. przed czułam
Na razie nie podziękuję,żeby nie zapeszyćAcha, no to chyba można po cichu gratulować
Celia89
Fanka BB :)
U mnie 12 gin już za tydzień.Cześć dziewczyny
U mnie 20dc 5cs i nawet mąż już zaczyna ogarniać mimo, że od 8 lat się przed tym bronił i nie miał pojęcia na czym cykl polega
U mnie chyba już po płodnych, nie czułam owu, ale był śluz, a teraz już definitywnie zmienił się na niepłodny. Jajniki co jakiś czas zakłują na przemian, więc albo owu nie było, albo faktycznie już po - tak twierdzi mój gin amator zarządził też ze mam iść tak jak planowałam następne dwa miesiące na monitoring, bo on chce wiedzieć kiedy na pewno, bo się stresuje
Agnness
Ja na tych też przy negatywach miałam biel totalną. Dopiero przy becie w okolicy 200 było widać taką kreskę jak u Ciebie. Także trzymam kciuki Który to dc? Możesz powtórzyć, jeśli będzie ciemniejsza to powinno być wszystko jasne.Tak jest, z samego rana. Ja te paskowe kiedyś robiłam i dotąd vizir. Aczkolwiek boję się cieszyć, bo miesiąc temu biochemiczna. We wtorek zapisałam się na betę. I nie wiem,czy testować jeszcze,np w poniedziałek,czy już odpuścić.
Lilka92
Cześć Wszystkim, u mnie 9dc, w sumie apka pokazuje, że płodne więc intensywne dni przed nami oby okazały się owocne (12cs)... Śluz już się pojawia więc jest dobrzeCześć dziewczyny
@Gusiek90 ja widzę kreseczke, cicho trzymam kciuki i czekam na dalsze wiadomości
U mnie dziś 28 DC, 12 dpo. Myślałam,że cykl na straty,bo nie czułam nic, w Sylwestra test negatywny. Aczkolwiek rano wtedy się złe czułam,brzuch mnie bolał. A dziś taka niespodzianka.Ja na tych też przy negatywach miałam biel totalną. Dopiero przy becie w okolicy 200 było widać taką kreskę jak u Ciebie. Także trzymam kciuki Który to dc? Możesz powtórzyć, jeśli będzie ciemniejsza to powinno być wszystko jasne.
U mnie też sluz był piękny i ból brzucha przez 2 dni. Pik 27-go, ale wtedy przytulanek nie było, był dzień wcześniej i dzień po. Więc też mam nadzieję, że jednak będzie niespodziankaU mnie dziś 28 DC, 12 dpo. Myślałam,że cykl na straty,bo nie czułam nic, w Sylwestra test negatywny. Aczkolwiek rano wtedy się złe czułam,brzuch mnie bolał. A dziś taka niespodzianka.
reklama
Oby nie na długoMoże wrócą cykle do dłuższych terminów))
Podziel się: