reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2021

Dziewczyny mam takie pytanie - z różnych przyczyn (np wypadu do znajomych i zostania u nich na noc mimo tego ze plan był inny🤪) nie zaczęłam brać duphastonu zaraz po owu. I co teraz? Owu miałam prawdopodobnie 2 dni temu. Olać w tym cyklu i nie brać? Miała któraś z Was tak?😬
Ja bym wzięła, te dwa dni nie powinny mieć znaczenia 😉

reklama
H&M [emoji7][emoji7] kupuje tylko na promocji bo tak to ceny mają na poziomie[emoji6] ale jakość tych ciuszkow i wygląd warte ceny[emoji7] z h&m w zeszłym tygodniu przyszła do mnie paczka [emoji16] dla małego ciuszki, sobie wzięłam wazon marmurowy [emoji23][emoji23]
Ja mam okropna słabość do kupowania ubrań i zabawek... [emoji85] A niech tylko jakaś promocja będzie w H&M albo KappAhl czy coś... [emoji86][emoji87][emoji85] Tyle ma tych ciuchów córka, że nie wiem, kiedy ona ma w tym niby chodzić. [emoji87]

H&M [emoji7][emoji7] kupuje tylko na promocji bo tak to ceny mają na poziomie[emoji6] ale jakość tych ciuszkow i wygląd warte ceny[emoji7] z h&m w zeszłym tygodniu przyszła do mnie paczka [emoji16] dla małego ciuszki, sobie wzięłam wazon marmurowy [emoji23][emoji23]
Ja uwielbiam H&M. KappAhl ma też suuuuper jakość. I dla starszych dzieci ekstra. Zara jest też mega, ta rozmiarowka na dzieci takie pośrednie (czyli mniejsze niż 3-4 lata i większe niż te pół roku). Ta większą rozmiarowka za to w ogóle nie mój gust... Jak dla młodych (6 letnich!) kobiet... Ale KappAhl właśnie tą rozmiarowke dalej ma super, bo do 128 jest wciąż Newbie. 😍 Ale KappAhl i Zara dla mnie to tylko na promocjach. 🙊 W H&M jak coś mi się mega podoba, to czasem kupuję bez promocji... 🙊 W Smyku też czasem są super rzeczy.
I już się nie mogę się doczekać kupowania znowu tych malutkich ubranek... Chociaż po mojej u rodziców mam chyba 30 worów ciuchów. 🤭

Ja uwielbiam H&M. KappAhl ma też suuuuper jakość. I dla starszych dzieci ekstra. Zara jest też mega, ta rozmiarowka na dzieci takie pośrednie (czyli mniejsze niż 3-4 lata i większe niż te pół roku). Ta większą rozmiarowka za to w ogóle nie mój gust... Jak dla młodych (6 letnich!) kobiet... Ale KappAhl właśnie tą rozmiarowke dalej ma super, bo do 128 jest wciąż Newbie. 😍 Ale KappAhl i Zara dla mnie to tylko na promocjach. 🙊 W H&M jak coś mi się mega podoba, to czasem kupuję bez promocji... 🙊 W Smyku też czasem są super rzeczy.
I już się nie mogę się doczekać kupowania znowu tych malutkich ubranek... Chociaż po mojej u rodziców mam chyba 30 worów ciuchów. 🤭
ja też kolekcjonuje wory 😂😂

Ja lubię ubrania Cartera, hm body od razu się córce spraly. . Jest na tyle mała że w sumie wystarczą jej z Pepco. Gerbery są na tyle upierdliwe że czasami w tak się wżera ją w te ubranka ze nadają się już tylko do kosza. No i szoruje kolanami Xd więc wszystko czarne. Lidl ma też z czasem fajne ciuszki. Jestem bardzo zadowolona z leginsów wyglądających jak jeansy które są podbite futerkiem bardzo ciepłe. A jak chcę ją wystroić w gości to mam markowe Zary, Calvina Kleina, Dolce Petit, Sofia i tak dalej. :) tą sofia jest Polska organiczna ma piękne wzory ale droga jak carskie jaja. Ale jak się idzie w gości od święta albo na jakieś wesele albo żeby dać komuś w prezencie to fenomenalne ciuszki.

reklama
Ja lubię ubrania Cartera, hm body od razu się córce spraly. . Jest na tyle mała że w sumie wystarczą jej z Pepco. Gerbery są na tyle upierdliwe że czasami w tak się wżera ją w te ubranka ze nadają się już tylko do kosza. No i szoruje kolanami Xd więc wszystko czarne. Lidl ma też z czasem fajne ciuszki. Jestem bardzo zadowolona z leginsów wyglądających jak jeansy które są podbite futerkiem bardzo ciepłe. A jak chcę ją wystroić w gości to mam markowe Zary, Calvina Kleina, Dolce Petit, Sofia i tak dalej. :) tą sofia jest Polska organiczna ma piękne wzory ale droga jak carskie jaja. Ale jak się idzie w gości od święta albo na jakieś wesele albo żeby dać komuś w prezencie to fenomenalne ciuszki.
W ogóle nie znam ani Cartera ani Dolce Petit ani Sofia 🙉

Ostatnia edycja:
Do góry