reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2021

Ja też mam takie poczucie, że stoimy w miejscu tyle czasu... Też powinnam zmienić podejście, ale strasznie ciężko. Zwłaszcza jak się ma poczucie, że do szczęścia brakuje tylko 👶
Ja przestałam planować wszystko pod ciążę. Postanowiłam wkoncu zmienić pracę, gdzie mnie powstrzymywaly myśli " łatwiej o macierzyński jak parę lat w tej samej firmie A nie w nowej po miesiącu itd " pracuje w Nowym miejscu 2 lata ,ciąży nie ma nadal. Ale nie czuje że stoję w miejscu. Cały czas eliminujemy potencjalne przyczyny braku ciąży . W tym roku zaczynamy realizować marzenia o domu , a mam nadzieję że bąbelek do nas zawita.🙂

reklama
@aquarius89 wielokrotnie mi się cykl skracał (spójrz na zdjęcie), to naprawdę nie musi nic oznaczać🙂 chyba ze będzie to notoryczne, to wtedy można zacząć się zastanawiać dlaczego tak

Załączniki

• IMG_9623.jpg
    IMG_9623.jpg
    56,2 KB · Wyświetleń: 67
W ogóle nie zn ani Cartera ani Dolce Petit ani Sofia 🙉
:D fajne. Carter to taka srednia polka cenowa, kuzynka mi bardzo duzo tego nadawala i sie tak nie spieraja jak inne ciuszki :)

Z Dolce Petitem moja matka szaleje XD nudzi sie babci to kupuje wnusi ciuszki w stylu vitnage :p
1609526341614.png

1609526376912.png

Specyficzny klimat, trzeba taki lubic.

a Sofie mam obok siebie w hurtowni i zawsze jak idzie jakas okazja to kupuje znajomym np na narodziny dziecka. Mają piekne posciele, rozki, wszytsko z krysztalkami, aplikacjami, kokardkami :p jakosc az widac na zdjeciach. To nie tak ze to podrasowane, te ciuszki naprawde sa swietne jakosciowo. Z Tym ze ceny... ałaaaaa
1609526694873.png

Takze na codzien :D pepco, a jak chcemy sie pokazac na salonach to te marki :D Narazie mam jedna corke to jej nie zaluje :D + wory ubran od znajomych of course :D moge zalozyc wlasny lumpeks haha

H&M [emoji7][emoji7] kupuje tylko na promocji bo tak to ceny mają na poziomie[emoji6] ale jakość tych ciuszkow i wygląd warte ceny[emoji7] z h&m w zeszłym tygodniu przyszła do mnie paczka [emoji16] dla małego ciuszki, sobie wzięłam wazon marmurowy [emoji23][emoji23]
Ja uważam, ze H&M ma średnia jakość. Legginsy zaraz mają powycierane kolana, a bluzki potrafią się przekosić po praniu😕

:D fajne. Carter to taka srednia polka cenowa, kuzynka mi bardzo duzo tego nadawala i sie tak nie spieraja jak inne ciuszki :)

Z Dolce Petitem moja matka szaleje XD nudzi sie babci to kupuje wnusi ciuszki w stylu vitnage :p
Zobacz załącznik 1221782
Zobacz załącznik 1221783

a Sofie mam obok siebie w hurtowni i zawsze jak idzie jakas okazja to kupuje znajomym np na narodziny dziecka. Mają piekne posciele, rozki, wszytsko z krysztalkami, aplikacjami, kokardkami :p jakosc az widac na zdjeciach. To nie tak ze to podrasowane, te ciuszki naprawde sa swietne jakosciowo. Z Tym ze ceny... ałaaaaa
Zobacz załącznik 1221786

Takze na codzien :D pepco, a jak chcemy sie pokazac na salonach to te marki :D Narazie mam jedna corke to jej nie zaluje :D + wory ubran od znajomych of course :D moge zalozyc wlasny lumpeks haha
Ten Dolce Petit 😍😍😍 Lubię takie klimaty, ale moja mama to wręcz kocha... Muszę jej pokazać!

Zobacz załącznik 1221782
Zobacz załącznik 1221783

Zobacz załącznik 1221786

Ja też lubię Pepco na codzien. Nie jest mi żal, jak się nie spiera, coś zedrze i wyrzucam, a kiedyś miałam mnóstwo markowych ciuszkow dla maluszka i było mi żal, sporo już dla drugiego dziecka nie zostało.

reklama
Ja tak miałam przed moją pierwsza ciąża. Cykl obserwowany, w piątek gin mówił że na razie owu nie zapowiada się, a jak poszłam we wtorek to gin mówi do mnie "no to już po ptakach" [emoji23] zapytał czy było figo fago, zapisał duphaston i trafiony zatopiony [emoji6] czy to ok nie mam pojęcia ale u mnie skończyło się ciąża [emoji13]
Dziewczyny spytam Was bo pewnie jesteście specjalistkami od owulki. W środę był i mnie 11dc na USG wszystkie pęcherzyki tej samej wielkości, nic nie wskazywało na to że owulka może wystąpić. A dzisiaj 13dc i śluz płodny [emoji23] Od 16dc znów mam wziąć dupka. O co chodzi? Jak długo rośnie pęcherzyk? Jest opcja żeby owulka jednak była? Kompletnie nie pojmuję.

@Wolfie ja po poronieniu samoistnym czekałam na pierwszą @ 64dni. Niestety mimo, że to biochemiczna organizm ma prawo regenerować się jak w normalnym połogu.

Do góry