reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2021

To Twój chłop ma dobrze z Tobą [emoji23] ja to raczej jestem z tych co jak jest owu to jak jestem niezaspokojona to zagryzlabym, a przez resztę cyklu: seks..? a co to..? po co komu to potrzebne? [emoji86] Mój to na mnie mówi czasami : kobiecy impotent [emoji55] a teraz jak brałam serotoninę to już w ogóle libido poniżej 0. Tydzień temu odstawiłam sobie i do tego dostałam @, mój miał w domu piekło [emoji55] za to teraz zaczynam powoli czuć napięcie seksualne, chyba mózg szuka naturalnych sposobów na zwiększenie hormonów szczęścia [emoji13]
Tez teraz większości rzeczy nie kupię, zwłaszcza, że na razie i tak mamy mało miejsca. U nas łóżeczko jest dobre tylko na godzinę lub dwie, dopóki nie obudzi się pierwszy raz. Więc to taki nasz moment dla siebie [emoji6]
Normalnie odkąd dostałam ten pierwszy okres po porodzie to non stop gonię mojego męża taką mam chęć. Trochę narzekam, bo tydzień u mojej mamy, więc wiadomo jak z tą prywatnością zwłaszcza że całe moje rodzeństwo się zjechało w tym czasie. A teraz moja najmłodsza siostra przyjechała do nas, póki ma wolne od szkoły, więc też niespecjalnie jest okazja. Jestem ciekawa czy już jestem po owu.. Ostatnie dwa dni bolało mnie podbrzusze (wczoraj wieczorem przestało), do tego non stop mi mokro, no i gdyby nie moja siostra to bysmy dzisiaj chyba z tego łóżka nie wyszli [emoji85] Już się do męża śmiałam, że nie pamiętam, kiedy ostatnio miałam taką chęć, bo od czasu ciąży, potem kp to tak bez porównania w ogóle

reklama
Ten Dolce Petit 😍😍😍 Lubię takie klimaty, ale moja mama to wręcz kocha... Muszę jej pokazać!
Polecam :p mam ich zestawiki :) I sa cudne, fajny jakościowo. koszt zestawu ok 30 dolców to zalezy od kursu ;p ile na nasze wyjdzie, ale uwazam ze nie jest to cena, na ktora czlowiek nie moze sobie pozwolic. Zwlaszcza jak ma duzo ubranek, a chce taka perelke na jakies wyjscie albo do zdjec :)

To Twój chłop ma dobrze z Tobą [emoji23] ja to raczej jestem z tych co jak jest owu to jak jestem niezaspokojona to zagryzlabym, a przez resztę cyklu: seks..? a co to..? po co komu to potrzebne? [emoji86] Mój to na mnie mówi czasami : kobiecy impotent [emoji55] a teraz jak brałam serotoninę to już w ogóle libido poniżej 0. Tydzień temu odstawiłam sobie i do tego dostałam @, mój miał w domu piekło [emoji55] za to teraz zaczynam powoli czuć napięcie seksualne, chyba mózg szuka naturalnych sposobów na zwiększenie hormonów szczęścia [emoji13]
Trzeba sobie nastrój w jakiś sposób poprawić 😁 U mnie właśnie w ciąży i teraz po porodzie zdarzały się tylko taksi epizodyczne chęci co je spokojnie bym mogła policzyć. Ten pierwszy okres po porodzie tak na mnie wpłynął, aż sama jestem w szoku 😂 Jak się czujesz po odstawieniu?

Polecam :p mam ich zestawiki :) I sa cudne, fajny jakościowo. koszt zestawu ok 30 dolców to zalezy od kursu ;p ile na nasze wyjdzie, ale uwazam ze nie jest to cena, na ktora czlowiek nie moze sobie pozwolic. Zwlaszcza jak ma duzo ubranek, a chce taka perelke na jakies wyjscie albo do zdjec :)
A powiesz, na jakiej stronce kupujesz? Już ogarnęłam, że nie w PL 😂

Ja w tym cyklu miałam 3 dni, tzn 3 wieczory bo wtedy tylko sprawdzam szyjkę
Oo dzięki za info, bo jestem właśnie ciekawa jak to wygląda. Poprzednio bardzo krótko sprawdzałam szyjkę, zresztą bardziej tak pobieżnie. Teraz po porodzie widzę, że nie jest tak wysoko jak przed.

Ja też lubię Pepco na codzien. Nie jest mi żal, jak się nie spiera, coś zedrze i wyrzucam, a kiedyś miałam mnóstwo markowych ciuszkow dla maluszka i było mi żal, sporo już dla drugiego dziecka nie zostało.
:p no wlasnie ja fajne traktuje z czcią. A do latania, to córzysko dostaje pepco albo z innego marketu XD Może latać umorusana jak świnia :) podejrzewam że zaraz do syfu z podlogi, niespieralnych kup, soczkow i sloiczkow dojda zara kredki, farby, mazaki i inne ciezkie kalibry w postaci blota i trawy XD bo zaraz bedziemy chodzic i sie wywalac :D

Ja to bez seksu bym zwariowała chyba 🙄. Czasem jak mąż mówi że dzisiaj zero seksu bo jest zmęczony to potrafię nie spać pół nocy bo hormony we mnie buzują 😂
Próbowałaś go budzić w środku nocy 😈 Ja ostatnio mojego budzę nawet nad ranem. Dobrze, że mojemu rzadko zdarza się, że jest zmęczony tak bardzo, żeby mu się nie chciało. Aczkolwiek jak mu się zdarzy to, wtedy chwilowo rozumiem jego uczucia, gdy ja mówię, że nie mam chęci 😅

:p no wlasnie ja fajne traktuje z czcią. A do latania, to córzysko dostaje pepco albo z innego marketu XD Może latać umorusana jak świnia :) podejrzewam że zaraz do syfu z podlogi, niespieralnych kup, soczkow i sloiczkow dojda zara kredki, farby, mazaki i inne ciezkie kalibry w postaci blota i trawy XD bo zaraz bedziemy chodzic i sie wywalac :D
Ja mojemu muszę kupić na wiosnę jakieś zielone spodnie, żeby się plamy z trawy nie rzucały za bardzo w oczy 😆 ogólnie z tych wszystkich tanich marketów jak dla mnie najlepszą jakość ma biedronka. Mam parę ciuchów i je uwielbiam. Dużo lepsze jakościowo niż pepco. Mam też parę rzeczy z Mayoral, ale tutaj to już jakość i cena swoje robią. A co do plan to tylko na początku było mi szkoda tych ładnych ciuszków. Dzieciaczki tak szybko rosną, że i tak co chwilę kolejne są za małe 😁

reklama
Do góry