BalbinaKwiat
Fanka BB :)
To Twój chłop ma dobrze z Tobą [emoji23] ja to raczej jestem z tych co jak jest owu to jak jestem niezaspokojona to zagryzlabym, a przez resztę cyklu: seks..? a co to..? po co komu to potrzebne? [emoji86] Mój to na mnie mówi czasami : kobiecy impotent [emoji55] a teraz jak brałam serotoninę to już w ogóle libido poniżej 0. Tydzień temu odstawiłam sobie i do tego dostałam @, mój miał w domu piekło [emoji55] za to teraz zaczynam powoli czuć napięcie seksualne, chyba mózg szuka naturalnych sposobów na zwiększenie hormonów szczęścia [emoji13]
Tez teraz większości rzeczy nie kupię, zwłaszcza, że na razie i tak mamy mało miejsca. U nas łóżeczko jest dobre tylko na godzinę lub dwie, dopóki nie obudzi się pierwszy raz. Więc to taki nasz moment dla siebie [emoji6]
Normalnie odkąd dostałam ten pierwszy okres po porodzie to non stop gonię mojego męża taką mam chęć. Trochę narzekam, bo tydzień u mojej mamy, więc wiadomo jak z tą prywatnością zwłaszcza że całe moje rodzeństwo się zjechało w tym czasie. A teraz moja najmłodsza siostra przyjechała do nas, póki ma wolne od szkoły, więc też niespecjalnie jest okazja. Jestem ciekawa czy już jestem po owu.. Ostatnie dwa dni bolało mnie podbrzusze (wczoraj wieczorem przestało), do tego non stop mi mokro, no i gdyby nie moja siostra to bysmy dzisiaj chyba z tego łóżka nie wyszli [emoji85] Już się do męża śmiałam, że nie pamiętam, kiedy ostatnio miałam taką chęć, bo od czasu ciąży, potem kp to tak bez porównania w ogóle