reklama
AniaL92
Fanka BB :)
Smaily
Może jutro zrobisz test i będzie super prezentDzień dobry
Mój organizm robi sobie ze mnie jaja [emoji2368]
Dziś 13 dpo po wczorajszym jednorazowym incydencie z "brudnym śluzem" ani śladu... Temperatura w dalszym ciągu 36,9 (przed owu około 36,4/36,5)
Wczoraj byłam już gotowa na @ a tu cisza
To jedziemy równo [emoji16]Dzień dobry
Dziś 13 dpo po wczorajszym jednorazowym incydencie z "brudnym śluzem" ani śladu... Temperatura w dalszym ciągu 36,9 (przed owu około 36,4/36,5)
Też 13dpo, też temp 36.9 i też bielutki test [emoji1787] w dodatku wczoraj miałam śluz jak białko jajka...
Witam Was dziewczyny postanowiłam dołączyć do grupy. Moze troszeczkę opowiem o sobie...z mężem staramy sie o dzidzie od połowy roku, ale niestety bez skutku... od lutego 2020 nie biorę tabletek antykoncepcyjnych, a w sierpniu dowiedziałam się, że mam podwyższoną tarczyce, także na razie dostałam letrox50 i ją obniżamy. Miesiączki mam raczej regularne, teraz w grudniu spóźnia się już 30 dni także trochę jest nadzieja, ale i tak do Was dołączam, bo wydaje mi się, że i tak okres przyjdzie...
Ja jak nic się nie zmieni powtarzam test w sylwestra, a Ty?
To jedziemy równo [emoji16]
Też 13dpo, też temp 36.9 i też bielutki test [emoji1787] w dodatku wczoraj miałam śluz jak białko jajka...
30 dni spóźnia Ci się okres?!
Witam Was dziewczyny [emoji8] postanowiłam dołączyć do grupy. Moze troszeczkę opowiem o sobie...z mężem staramy sie o dzidzie od połowy roku, ale niestety bez skutku...[emoji20] od lutego 2020 nie biorę tabletek antykoncepcyjnych, a w sierpniu dowiedziałam się, że mam podwyższoną tarczyce, także na razie dostałam letrox50 i ją obniżamy. Miesiączki mam raczej regularne, teraz w grudniu spóźnia się już 30 dni także trochę jest nadzieja, ale i tak do Was dołączam, bo wydaje mi się, że i tak okres przyjdzie...
reklama
Gondzi_a
Cześć dziewczyny
Ale dzisiaj pospałam. Jak zabita
Miłego dnia wszystkim
Ale dzisiaj pospałam. Jak zabita
Miłego dnia wszystkim
Oby @ nie przyszła Trzymam mocno kciuki i czekamy naDzień dobry
Witaj a robiłaś już test skoro @ się spóźnia ? Trzymam kciukiWitam Was dziewczyny postanowiłam dołączyć do grupy. Moze troszeczkę opowiem o sobie...z mężem staramy sie o dzidzie od połowy roku, ale niestety bez skutku... od lutego 2020 nie biorę tabletek antykoncepcyjnych, a w sierpniu dowiedziałam się, że mam podwyższoną tarczyce, także na razie dostałam letrox50 i ją obniżamy. Miesiączki mam raczej regularne, teraz w grudniu spóźnia się już 30 dni także trochę jest nadzieja, ale i tak do Was dołączam, bo wydaje mi się, że i tak okres przyjdzie...
Podziel się: