reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2021

reklama
Dzień dobry :)
Mój organizm robi sobie ze mnie jaja [emoji2368]
Dziś 13 dpo po wczorajszym jednorazowym incydencie z "brudnym śluzem" ani śladu... Temperatura w dalszym ciągu 36,9 (przed owu około 36,4/36,5)
Wczoraj byłam już gotowa na @ a tu cisza
Może jutro zrobisz test i będzie super prezent😍

Dziś 13 dpo po wczorajszym jednorazowym incydencie z "brudnym śluzem" ani śladu... Temperatura w dalszym ciągu 36,9 (przed owu około 36,4/36,5)
To jedziemy równo [emoji16]
Też 13dpo, też temp 36.9 i też bielutki test [emoji1787] w dodatku wczoraj miałam śluz jak białko jajka...

Witam Was dziewczyny 😘 postanowiłam dołączyć do grupy. Moze troszeczkę opowiem o sobie...z mężem staramy sie o dzidzie od połowy roku, ale niestety bez skutku...😞 od lutego 2020 nie biorę tabletek antykoncepcyjnych, a w sierpniu dowiedziałam się, że mam podwyższoną tarczyce, także na razie dostałam letrox50 i ją obniżamy. Miesiączki mam raczej regularne, teraz w grudniu spóźnia się już 30 dni także trochę jest nadzieja, ale i tak do Was dołączam, bo wydaje mi się, że i tak okres przyjdzie...

30 dni spóźnia Ci się okres?!
Witam Was dziewczyny [emoji8] postanowiłam dołączyć do grupy. Moze troszeczkę opowiem o sobie...z mężem staramy sie o dzidzie od połowy roku, ale niestety bez skutku...[emoji20] od lutego 2020 nie biorę tabletek antykoncepcyjnych, a w sierpniu dowiedziałam się, że mam podwyższoną tarczyce, także na razie dostałam letrox50 i ją obniżamy. Miesiączki mam raczej regularne, teraz w grudniu spóźnia się już 30 dni także trochę jest nadzieja, ale i tak do Was dołączam, bo wydaje mi się, że i tak okres przyjdzie...

reklama
Cześć dziewczyny 🙂
Ale dzisiaj pospałam. Jak zabita 😉
Miłego dnia wszystkim🌞🌞🌞

Oby @ nie przyszła 😁 Trzymam mocno kciuki i czekamy na ⏸️ ✊
Witam Was dziewczyny 😘 postanowiłam dołączyć do grupy. Moze troszeczkę opowiem o sobie...z mężem staramy sie o dzidzie od połowy roku, ale niestety bez skutku...😞 od lutego 2020 nie biorę tabletek antykoncepcyjnych, a w sierpniu dowiedziałam się, że mam podwyższoną tarczyce, także na razie dostałam letrox50 i ją obniżamy. Miesiączki mam raczej regularne, teraz w grudniu spóźnia się już 30 dni także trochę jest nadzieja, ale i tak do Was dołączam, bo wydaje mi się, że i tak okres przyjdzie...
Witaj 🙂 a robiłaś już test skoro @ się spóźnia ? Trzymam kciuki ✊

Do góry