reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2021

reklama
Ja tak miałam [emoji1787] w drugiej ciąży, zamiast okresu
U mnie już po plamieniu [emoji2368]
Jeżu w malinach jak człowiek zaczyna się starać to organizm dostaje pie****ca [emoji2296]
W życiu tak nie miałam żeby mieć smugę śluzu na papierze i zaraz później już czysto[emoji2272]

dziś czytałam, że kobiety w ciąży nie powinny się szczepić. Pewnie za mało danych póki co💁‍♀️
No właśnie sama nie wiem czy się szczepic czy nie. Niby mówią że gorzej w ciąży przeżyć covid niż się zaszczepić. Dlatego chciała bym usłyszeć opinię ginekologa. Będę dzwonic do mojego może odbierze Tel bo ufam mu i na pewno mi powiecie szczerze co myśli o szczepieniach w planowaniu czy w ciąży. W sumie to nie proponował mi żadnych szczepien w obydwóch ciazach ani na grypę ani na krztusiec czy inne choroby.

reklama
Do góry