Tak, trochę mnie to martwi, ale dzisiaj jeszcze planuje zrobić test, jak będzie negatywny to chyba trzeba zacząć brać duphaston..30 dni spóźnia Ci się okres?!
reklama
Ja w środę, bo wtedy idziemy na zakupy sylwestrowe i nie wiem czy brać moje kochane różowe martini czy cin cina 0% [emoji1787]Ja jak nic się nie zmieni powtarzam test w sylwestra, a Ty?
Kuźwa wczoraj jak wracaliśmy od nie-teścia zaczęło mnie podbrzusze boleć tak, że byłam pewna, że @ przyszła, a w domu okazało się, że całkowicie czysto, a wieczorem ten glut... I ta temp z rana, która powinna spaść jak to zawsze u mnie 2dni przed @ dała mi nadzieję... 1.5h leżałam w łóżku i zastanawiałam się czy robić test [emoji1787]
Jeszcze dzisiaj od rana napierdziela mnie lewy jajnik tak, że ciężko mi się nawet ruszyć i śluz wodnisty i nierozciągliwy, czyli typowy u mnie dzień przed @... Tak sprzeczne sygnały mi organizm wysyła, że mam dosyć...
Tak robiłam, 1 dzień od spóźnienia @, ale nic nie wyszło, był bielutki...Cześć dziewczyny
Ale dzisiaj pospałam. Jak zabita
Miłego dnia wszystkim
Oby @ nie przyszła Trzymam mocno kciuki i czekamy na
Witaj a robiłaś już test skoro @ się spóźnia ? Trzymam kciuki
E
Em82
Gość
A bierzesz jakieś witaminy, kwas foliowy w razie W jakbyś była jednak w ciąży? 30 dni to strasznie długo.Tak, trochę mnie to martwi, ale dzisiaj jeszcze planuje zrobić test, jak będzie negatywny to chyba trzeba zacząć brać duphaston..
Nie uważasz, że to nie jest czas na zastanawianie się tylko na działanie? Chyba najwyższa pora iść do lekarza
Tak, trochę mnie to martwi, ale dzisiaj jeszcze planuje zrobić test, jak będzie negatywny to chyba trzeba zacząć brać duphaston..
Gondzi_a
Fanka BB :)
Który masz dc ? Bo aż ciężko mi ogarnąć że okres Ci się spóźnia 30 dniTak, trochę mnie to martwi, ale dzisiaj jeszcze planuje zrobić test, jak będzie negatywny to chyba trzeba zacząć brać duphaston..
Mnie wszystko boli jak na @ do wieczora wczoraj był spokój, a później cycki jak głupie brzuch idealnie jak na okres i tylko ten brudny śluz... W życiu tak nie miałam i wkurza mnie to jak wszystko się zmienia jak człowiek się stara. Teraz też odrobina brudnego śluzu i cisza [emoji2368] a zawsze mnie na starcie zalewało tak, że umierałam z bólu...
Ja w środę, bo wtedy idziemy na zakupy sylwestrowe i nie wiem czy brać moje kochane różowe martini czy cin cina 0% [emoji1787]
Kuźwa wczoraj jak wracaliśmy od nie-teścia zaczęło mnie podbrzusze boleć tak, że byłam pewna, że @ przyszła, a w domu okazało się, że całkowicie czysto, a wieczorem ten glut... I ta temp z rana, która powinna spaść jak to zawsze u mnie 2dni przed @ dała mi nadzieję... 1.5h leżałam w łóżku i zastanawiałam się czy robić test [emoji1787]
Jeszcze dzisiaj od rana napierdziela mnie lewy jajnik tak, że ciężko mi się nawet ruszyć i śluz wodnisty i nierozciągliwy, czyli typowy u mnie dzień przed @... Tak sprzeczne sygnały mi organizm wysyła, że mam dosyć...
E
Em82
Gość
Może najpierw wyklucz ciążę zanim cokolwiek weźmieszDziewczyny A co myślicie o piciu ziół Ojca Sroki i braniu tabletek Niepokalanka? Rozważam wypróbowanie ich, może pomogą w staraniach, ale trochę się boję, że mogą rozregulowac hormony...
reklama
A przede wszystkim idź do lekarza
Dziewczyny A co myślicie o piciu ziół Ojca Sroki i braniu tabletek Niepokalanka? Rozważam wypróbowanie ich, może pomogą w staraniach, ale trochę się boję, że mogą rozregulowac hormony...
Podziel się: