C
czar121
Gość
No ja niby 10 styczen ale czas pokaze, jak to tam wyjdzie.U mnie wg kalendarzyka FLO i P.C wypada na 8.01
Już nie mogę się doczekać
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No ja niby 10 styczen ale czas pokaze, jak to tam wyjdzie.U mnie wg kalendarzyka FLO i P.C wypada na 8.01
Już nie mogę się doczekać
No ja niby 10 styczen ale czas pokaze, jak to tam wyjdzie.
lepiej zaczekac, bo nawet po planowanej @ moze sie okazac ciaza bio-chem i po co się smucić.Dziewczyny, jeszcze jedno pytanko. Po ilu dniach od owulacji można robić bete?
Wiem, ze nie wytrzymam do dnia planowanej miesiączki stad pytanie, czy w ogóle sens robić wcześniej
No to mnie nie pocieszyłaś hehe ale wiem że każda inaczej przechodzi. [emoji12] Mam nadzieję że ten cykl będę przechodzić już normalnie chociaż znów mnie zastanawia że przestałam krwawić ale to przez ten alkohol w święta [emoji485]Bardzo mi przykro, też przez to przechodziłam. Wg zaleceń lekarzy, należy po dwóch tygodniach zrobić usg kontrolne i sprawdzić czy beta spadła do 0. Jedna z moich ginek też tak olewczo do mnie podeszła, za wizytę 200 zł skasowała, niczego nie stwierdziła a na drugi dzień wylądowałam w szpitalu z krwawieniem.
Jeśli chodzi o kolejny cykl to już zobaczysz sama jak Twój organizm zareaguje. Niektóre dziewczyny od razu po mają normalne cykle. Po mojej pierwszej biochemicznej dwa kolejne cykle miałam wydłużone do 43 i 45 dni. W drugiej z kolei cykl poronienia trwał 70 dni (i w nim plamiłam 1,5 miesiąca) a kolejne już standardowo po 30.
Trzymaj się!
Elegancka ! No ja zycze Wam i sobie, co by sie takimi wyraźnymi testami pochwalić w styczniu !
Ale z Ciebie piekna kobietaJa dziś bobaska wyściskałami w szoku jestem jak moi chłopcy reagują na Maluszki
a swoją drogą u siebie też czuję różnice... Nigdy nie brałam "obcych" dzieci na ręce, a teraz aż się wyrywam. To chyba kwestia pragnienia i jakiejś matczynej wrażliwości.
Pozdrawiamy jeszcze świątecznie ....
Dziękuję :* ja to bym nie przesadzałaAle z Ciebie piekna kobieta![]()
Tez mam nadzieje, ze moja corka po tatusiu nie odziedziczy wlosow na plecachDziękuję :* ja to bym nie przesadzałaale córeczka jednak mogłaby być do mnie podobna
mój chlop wielki i męski
![]()
Może już łatwo i szybko się oczyściłaś i już masz normalny cyklNo to mnie nie pocieszyłaś hehe ale wiem że każda inaczej przechodzi. [emoji12] Mam nadzieję że ten cykl będę przechodzić już normalnie chociaż znów mnie zastanawia że przestałam krwawić ale to przez ten alkohol w święta [emoji485]