reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2021

reklama
Mój gin młody a też mi kazał doczekać 3 miesiące po poronieniu samoistnym. Było ciężko ale poszlaki do pracy i szybko minął ten czas. Obecnie 3 cykl staran. Też się ciesze że już po świetach.

Mój gin młody a też mi kazał doczekać 3 miesiące po poronieniu samoistnym. Było ciężko ale poszlaki do pracy i szybko minął ten czas. Obecnie 3 cykl staran. Też się ciesze że już po świetach.
ja nie wiem od czego to zależy czemu jedni sa na tak a inni na nie, nigdy sie nie dopytywałam, Ale sasiadka moja jest w ciazy angielka po 2 poronieniach pierwsze kilka lat wcześniej a drugie niedawno w kolejnym miesiacu znowu w ciąży bo ponoć łatwiej zajść po poronieniu obecnie 12tydzien ciąży usg mieli w wigilię zdrowa dzidzia.

Dobry wieczór, można dołączyć?😀 pokusiłabym się o nadrobienie tych ponad 160 stron, ale przyznam szczerze, ze chyba nie dam rady🙈 jednak teraz postaram się być na bieżąco🙂
:p Na razie nic się nie dzieje, każda się stara. Minęło Cię kilka wojen, ale na pewno jeszcze nie jedne walki w kiślu się trafią.
Zapraszamy :)

reklama
Do góry