reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2021

reklama
Dziewczyny, jeszcze jedno pytanko. Po ilu dniach od owulacji można robić bete?
Wiem, ze nie wytrzymam do dnia planowanej miesiączki stad pytanie, czy w ogóle sens robić wcześniej
lepiej zaczekac, bo nawet po planowanej @ moze sie okazac ciaza bio-chem i po co się smucić. :) Ja bede czekac do klasycznego braku okresu.

Bardzo mi przykro, też przez to przechodziłam. Wg zaleceń lekarzy, należy po dwóch tygodniach zrobić usg kontrolne i sprawdzić czy beta spadła do 0. Jedna z moich ginek też tak olewczo do mnie podeszła, za wizytę 200 zł skasowała, niczego nie stwierdziła a na drugi dzień wylądowałam w szpitalu z krwawieniem.
Jeśli chodzi o kolejny cykl to już zobaczysz sama jak Twój organizm zareaguje. Niektóre dziewczyny od razu po mają normalne cykle. Po mojej pierwszej biochemicznej dwa kolejne cykle miałam wydłużone do 43 i 45 dni. W drugiej z kolei cykl poronienia trwał 70 dni (i w nim plamiłam 1,5 miesiąca) a kolejne już standardowo po 30.
Trzymaj się!
No to mnie nie pocieszyłaś hehe ale wiem że każda inaczej przechodzi. [emoji12] Mam nadzieję że ten cykl będę przechodzić już normalnie chociaż znów mnie zastanawia że przestałam krwawić ale to przez ten alkohol w święta [emoji485]

Ja dziś bobaska wyściskałam ❤️ i w szoku jestem jak moi chłopcy reagują na Maluszki 🥰 a swoją drogą u siebie też czuję różnice... Nigdy nie brałam "obcych" dzieci na ręce, a teraz aż się wyrywam. To chyba kwestia pragnienia i jakiejś matczynej wrażliwości.
Pozdrawiamy jeszcze świątecznie ....

Załączniki

• IMG_20201226_194958.jpg
    IMG_20201226_194958.jpg
    1,4 MB · Wyświetleń: 120
Ja dziś bobaska wyściskałam ❤️ i w szoku jestem jak moi chłopcy reagują na Maluszki 🥰 a swoją drogą u siebie też czuję różnice... Nigdy nie brałam "obcych" dzieci na ręce, a teraz aż się wyrywam. To chyba kwestia pragnienia i jakiejś matczynej wrażliwości.
Pozdrawiamy jeszcze świątecznie ....
Ale z Ciebie piekna kobieta :)

reklama
No to mnie nie pocieszyłaś hehe ale wiem że każda inaczej przechodzi. [emoji12] Mam nadzieję że ten cykl będę przechodzić już normalnie chociaż znów mnie zastanawia że przestałam krwawić ale to przez ten alkohol w święta [emoji485]
Może już łatwo i szybko się oczyściłaś i już masz normalny cykl :) Mój gin mówił po obydwu biochemicznych żebym odczekała 3 miesiące przed kolejnymi staraniami, ale on jest starej daty, a tu pisały dziewczyny, że zachodziły w ciążę od razu po biochemie. Sprawdź tylko to usg i betę :)

Do góry