reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2021

Może już łatwo i szybko się oczyściłaś i już masz normalny cykl :) Mój gin mówił po obydwu biochemicznych żebym odczekała 3 miesiące przed kolejnymi staraniami, ale on jest starej daty, a tu pisały dziewczyny, że zachodziły w ciążę od razu po biochemie. Sprawdź tylko to usg i betę :)
u mnie w uk mówią tylko proszę zrobić test po 2 tygodniach od zakończenia krwawienia jak negatywny to okej, całkiem inne podejście, ale jak sama się oczyściła macica to nie ma przeciwskazań do kolejnych stran

reklama
u mnie w uk mówią tylko proszę zrobić test po 2 tygodniach od zakończenia krwawienia jak negatywny to okej, całkiem inne podejście, ale jak sama się oczyściła macica to nie ma przeciwskazań do kolejnych stran
Pewnie co lekarz to inna opinia. Mam taką panią doktor od zadań specjalnych tzn kolposkopia itp i ona upierała się, że musi zobaczyć betę 0. Jak dają na NFZ usg i resztę badań to robię 😁

BTW @kara86 doganiam Cię! Dziś 48 dc 😁
o boziu współczuję ci ja to juz nie.moglam sie doczekać kiedy ten cykl sie skończy, jak widziałam że dziewczyny piszą że mają cykle 26-27 to mnie "ściskało" a ja do 49dni doszłam, chodzi mi o to że jakby tak miało być caly czas to mam o połowę prawie mniej cykli czyli mniejsze szanse w ciągu całego roku 🙄

Ja dziś bobaska wyściskałam [emoji3590] i w szoku jestem jak moi chłopcy reagują na Maluszki [emoji3059] a swoją drogą u siebie też czuję różnice... Nigdy nie brałam "obcych" dzieci na ręce, a teraz aż się wyrywam. To chyba kwestia pragnienia i jakiejś matczynej wrażliwości.
Pozdrawiamy jeszcze świątecznie ....
Ślicznie Ci z takim maluszkiem [emoji4]

Może już łatwo i szybko się oczyściłaś i już masz normalny cykl :) Mój gin mówił po obydwu biochemicznych żebym odczekała 3 miesiące przed kolejnymi staraniami, ale on jest starej daty, a tu pisały dziewczyny, że zachodziły w ciążę od razu po biochemie. Sprawdź tylko to usg i betę :)
Też słyszałam że można od razu się starać i tak zrobię bo nerwica by mnie wzięła przez te 3 miechy hehe.[emoji38] W poniedziałek myślę zrobić tsh, LH, FSH, estrogen i prolaktyne żeby zobaczyć jak to tam wygląda i zapisze się do gina zobaczymy jaki termin mi da [emoji848]

reklama
Do góry