AniaL92
Fanka BB :)
GratulacjeCześć jutro mam pierwsze USG test pokazuje dwie kreski a beta 95034,6 mlU/ml co myslicie o wyniku?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
GratulacjeCześć jutro mam pierwsze USG test pokazuje dwie kreski a beta 95034,6 mlU/ml co myslicie o wyniku?
Dziękuje jutro będę po USG to będę spokojniejszaGratulacje
Napewno wszystko będzie dobrzeDziękuje jutro będę po USG to będę spokojniejsza
Ja już półtora roku także niedługo powodzenia jutro i spokojnej ciążyNie wiem ile to dla Ciebie długo ale od maja już zaczęlismy.
Może tak być, bo niskie jak dobrze pamiętam powinny się utrzymywać min. 5dni (u mnie zazwyczaj 6-8, ale było i 12 jak cykl mi się wydłużył). Wiesz ile trwa Twoja faza lutealna? Jeśli niskie temp zaczęły się w 8dc i będą trwać 6dni daje 13dc, więc może tak być, że w 13dc będzie owu i drugą fazę masz 15dniową, a może cykl Ci się skróci? Czekaj na skok temp, wtedy będziesz wiedzieć [emoji846]
Dziewczyny dzięki za odpowiedzi. Faza lutealna w poprzednim cyklu trwała prawdopodobnie 14 dni. Coś czuję że w tym cyklu owulacja będzie wcześniej. Dziś test owulacyjny negatywny. Nie pozostaje mi nic innego jak czekać na wzrost temperatury.Zależy jakie niskie temp są w danym cyklu i jaki będzie skok... Ja np miewam cykle na wyższych ale i skok jest wyżej. Więc 6 niższych wyznaczy sam skok.
Trzymam kciuki! PowodzeniaJa już półtora roku także niedługo powodzenia jutro i spokojnej ciąży
Ja w 2021 będę miała 33, staramy się o pierwsze dziecko, obecnie w trakcie 4cs dopiero, co się miało wydarzyć już się wydarzyło [emoji2368]
Cześć jutro mam pierwsze USG test pokazuje dwie kreski a beta 95034,6 mlU/ml co myslicie o wyniku?