reklama
Celia89
Fanka BB :)
Mam znajoma po dwoch nowotworach piersi. Teraz juz spokojnie sobie egzystuje. Ale przy 2 nowotworze byla co najmniej zdołowana. No ja tez juz zawsze bede miala za uszami ryzyko raka szyjki macicy. Aktualnie mam dysplazje 2 stopnia, czekam na wyniki z wycinkow i ewentualne usuniecie zajetego fragmentu szyjki. Czekanie na wyniki to jakas masakra... jeszcze 4 tygodnie (bo za 4 kazali mi sie stawic) wypadaja w sylwka, czyli w razie co do pon nie odbiore wyniku, a jeszcze kwarantanna narodowa strasza i zakazami wychodzenia z domu poza praca i apteka yyyy... no chyba do lekarza i szpitala to bedzie mozna posc. Mam nadzieje, jednak ze po wycięciu zmienionych miejsc pożegnam sie na zawsze z problemem i nie bede sie stresować po ciążach. A u Ciebie zmiany usuwali, czy chemia/radioterapia/immunoterapia?Teoretycznie tak, ale ja jestem też po nowotworze piersi i każdy straszy że 80tki nie dożyje ale kto wie. Bardziej przeraża mnie właśnie to że kiedyś 30 lat na ciążę to już był późny wiek. Jak wpadłam w wieku 36 lat to byłam spanikowana nie tyle co o nawrót choroby co o właśnie komplikacje związane z późną ciążą. Na szczęście moja ginekolog mnie uspokoiła że teraz właśnie w tym wieku wiele jej pacjentek decyduje się na ciążę. Także czekam na dwie kreseczki i na malutki cud
RegiHawaii
Początkująca w BB
Cześć jutro mam pierwsze USG test pokazuje dwie kreski a beta 95034,6 mlU/ml co myslicie o wyniku?
Lilka92
Gratuluję, usg potwierdzi ciążęCześć jutro mam pierwsze USG test pokazuje dwie kreski a beta 95034,6 mlU/ml co myslicie o wyniku?
Wynik mówi, że jesteś w ciąży [emoji57][emoji16]
Cześć [emoji4] jutro mam pierwsze USG test pokazuje dwie kreski a beta 95034,6 mlU/ml[emoji1] co myslicie o wyniku?
Cześć [emoji4] jutro mam pierwsze USG test pokazuje dwie kreski a beta 95034,6 mlU/ml[emoji1] co myslicie o wyniku?
Takie pytanie to raczej na mamusiowy wątek, my tutaj się staramy.. [emoji6]
RegiHawaii
Początkująca w BB
A przepraszam jestem tu nowaTakie pytanie to raczej na mamusiowy wątek, my tutaj się staramy.. [emoji6]
RegiHawaii
Początkująca w BB
Trzymam i za was kciuki! Ja w lipcu stracilam jedną ciążę - puste jajeczko bez zarodka- dlatego boje się jutrzejszego badania...
Daraa_94
Długo się staraliście?Trzymam i za was kciuki! Ja w lipcu stracilam jedną ciążę - puste jajeczko bez zarodka- dlatego boje się jutrzejszego badania...
reklama
RegiHawaii
Początkująca w BB
Nie wiem ile to dla Ciebie długo ale od maja już zaczęlismy.Długo się staraliście?
Podziel się: