Smaily
Fanka BB :)
Nigdy w to nie wierzyłam, ale sprawdził się 50/50, czyli jak każda metodaDziewczyny, które maja już dzieciaczki w domu.... takie pytanie: chiński kalendarz się Wam sprawdził?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nigdy w to nie wierzyłam, ale sprawdził się 50/50, czyli jak każda metodaDziewczyny, które maja już dzieciaczki w domu.... takie pytanie: chiński kalendarz się Wam sprawdził?
jaasne, ja też biorę to z przymrużeniem oka, ale kurde sprawdził się dwa razy boje się ryzykować trzeci raz, bo chciałabym syna, a w perspektywie prawie calego roku same dziewczynkiA ja nieważne jaką datę dam w tym kalendarzu chińskim, to każda, ale to każda, daje mi córkę. Jakbym w ogóle nie miała możliwości mieć syna. Wg mnie to jest pić na wodę całkowity. Tym bardziej, że szanse są 50/50, więc wiadomo, że dosłownie połowie osób się sprawdzi, a połowie nie.
Nie da się wyspać na zapas[emoji6] będziesz spać do woli jak dzieci dorosna i pójdą w świat[emoji57] wtedy będziesz tęsknić za tymi nieprzespanymi nocami [emoji4]jaasne, ja też biorę to z przymrużeniem oka, ale kurde sprawdził się dwa razy[emoji85] boje się ryzykować trzeci raz, bo chciałabym syna, a w perspektywie prawie calego roku same dziewczynki[emoji23][emoji23]
Oczywiście troszkę się śmieję i w wakacje zaczniemy starania.... kwas foliowy i wiesiołek już zamówione....
Chociaż mój mąż to już dziś by chciał.... ja wolę trochę maluchy jeszcze odchować żeby łatwiej było jak się trzecie pojawi....[emoji85]
I tylko ten dylemat.... wyspac sie w koncu czy zrobic sobie trzecie[emoji85]
NieDziewczyny, które maja już dzieciaczki w domu.... takie pytanie: chiński kalendarz się Wam sprawdził?
A w życiu hehe. Będę świętować że wreszcie całą chata tylko dla nas, jeździć na wycieczki i spać do 7 bo na 8 do pracyNie da się wyspać na zapas[emoji6] będziesz spać do woli jak dzieci dorosna i pójdą w świat[emoji57] wtedy będziesz tęsknić za tymi nieprzespanymi nocami [emoji4]
A czy podczas brania dalej się staraliscie czy zawiesiliscie?Tak zaszłam , ale też cykl był na clo.
Po odstawieniu bromergon może jakieś 3-4 miesiące później.