bienius992
Fanka BB :)
Zobaczę jak ten cykl pójdzie [emoji3526] a może w tym cyklu się uda...chcialabym! [emoji16]Okres z czasem się zmienia [emoji2368] jeśli masz obawy to zgłoś się do lekarza [emoji6]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zobaczę jak ten cykl pójdzie [emoji3526] a może w tym cyklu się uda...chcialabym! [emoji16]Okres z czasem się zmienia [emoji2368] jeśli masz obawy to zgłoś się do lekarza [emoji6]
No ja wiem i ona stwierdziła że jest ok ale mimo wszystko zaleciła brać...juz więcej do niej nie pójdę [emoji3525]Leki na tarczycę bierze się tylko jak jest coś nie tak a nie profilaktycznie... TSH przy staraniach powinno wynosić ok 1,5. Warto też zbadać ft3 i ft4
No nie dziwię się ;P bo można sobie nieźle rozregulować hormony czymś takim.No ja wiem i ona stwierdziła że jest ok ale mimo wszystko zaleciła brać...juz więcej do niej nie pójdę [emoji3525]
Oczywiście 28 chociaż ten miał 24Zazwyczaj 28, czasami się wydłuży o parę dni. A Twoje?
Odliczamy czas do owu
Przebijam, mój obecny ma już 31 dni ;/ już szukam lekarza, bo to drugi cykl pow. 29-30 dni, a nie zdarzało mi się toOczywiście 28 chociaż ten miał 24
Czyli wtedy dopiero będzie magia świątDołączam do Was!
powinna przyjść dziś lub jutro ale nawet nie będę testować bo temperatura już spadła. Jak nic się nie przesunie to płodne będą w święta
Wszystkim nam życzę, aby nowy rok przyniósł same dobre wiadomości
Na to liczęCzyli wtedy dopiero będzie magia świąt
Dołączam do Was! [emoji2322]
[emoji204] powinna przyjść dziś lub jutro ale nawet nie będę testować bo temperatura już spadła. Jak nic się nie przesunie to płodne będą w święta [emoji178]
Wszystkim nam życzę, aby nowy rok przyniósł same dobre wiadomości [emoji1307]