reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2021

reklama
U mnie, jak się nic nie opóźni, to owu jeszcze przed świętami, a test 1 stycznia [emoji23] jeśli będzie wszystko tak jak w tym cyklu [emoji6]

Trzymam kciuki. Ja testowalam 4 lata temu w nowy rok. Do okresu mialam jeszcze 4 dni ale od kilku dni dziwnie sie czulam, nie mialam ochoty na alko ani na fajki i zerzarlam pol pieczonego kurczaka [emoji28][emoji23] i tak jakos zaryzykowalam [emoji23] jakie bylo moje zdziwienie jak zobaczylam calkiem niezle dwie kreski .
Teraz wypadnie @ okolo 6.01.
Wgl wkurza mnie ta teraz bo mialam 3 dni plamien od soboty, wczoraj niby sie zaczela a dzis znow prawie nic nie ma . Wrrrr. Juz moglaby sie rozkrecic i skonczyc

reklama
Macie doświadczenie z testami owulacyjnymi ? Mogłaby któraś z Was mi podpowiedzieć?
Jak jest z pozytywnym wynikiem? On się pojawia nagle czy ta kreska ciemnieje stopniowo czy od razu robi się ciemna? Owu mi wychodzi na 12.12 a kreski jest ciągle tylko cień...

Do góry