To trzymam kciuki żeby jednak @ nie przyszłaNo właśnie mniej więcej wiem, kiedy była owu, dlatego też nie biorę pod uwagę tych kalendarzykow, ale gdzieś mała nadzieja pozostała..
reklama
E
Em82
Gość
Mi aplikacje praktycznie za każdym razem źle prognozują owu. Dopiero jak wprowadze dane odnosnie temperatury i testów owulacyjnych to owu wskakuje na bardziej prawdopodobny termin. Prawda jest taka , że nawet przy mierzeniu temp i testach owu nie ma się pewności kiedy owulacja była i czy w ogóle była, więc tym bardziej nie można się opierać wyłącznie na algorytmie w aplikacjiNo właśnie mniej więcej wiem, kiedy była owu, dlatego też nie biorę pod uwagę tych kalendarzykow, ale gdzieś mała nadzieja pozostała..
Celia89
Fanka BB :)
Ja owu czuje po jajnikach i mam rujke jak zdziczaly zwierz z animal planet. Cierpię katusze bo mi się chcę gwaltow na partnerze i dziecka mi się chcę a tu szlaban. Czyli teoretycznie zabieg lyeczkowania i pobrania wicinkow cyklu mi nie rozjechal. Okaże się w dniu planowanej @.
93kora
jak masz cykle powyżej 35 dni to są cykle niereguralne. Mogło Ci się dosłownie od wszystkiego poprzesuwać a nakręcanie się jeszcze Ci to pogorszy. Jeśli wiesz kiedy miałaś owulację i beta wyszła ujemna to ciąży nie ma.Wyliczając średnią sobie z nawet 6 m-cy, wychodzi, że cykle mam 29-30 dni. Ale ostatnio zdarzało mi cykle 37/28/27/34 (licząc od sierpnia). I już sama zgłupiałam
Zaopatrz się w następnym cyklu w termometr i Paski LH jak i idź do gina na potwierdzenie czy faktycznie była ta owulacja i zbadaj progesteron
Aksamitka28
Ile dni trwają Twoje cykle ? Będziemy liczyć razemI ja mam dzisiaj 1dc
Trzymam kciuki
HeraUnique
Ja 2dcI ja mam dzisiaj 1dc
Trzymam kciuki
Mi aplikacje praktycznie za każdym razem źle prognozują owu. Dopiero jak wprowadze dane odnosnie temperatury i testów owulacyjnych to owu wskakuje na bardziej prawdopodobny termin. Prawda jest taka , że nawet przy mierzeniu temp i testach owu nie ma się pewności kiedy owulacja była i czy w ogóle była, więc tym bardziej nie można się opierać wyłącznie na algorytmie w aplikacji
Dokładnie. Chyba Jedynym potwierdzeniem owu na 100% jest ciąża [emoji41][emoji28]
Ok, już się nie nakręcam macie rację czekam na okres w dalszym ciąguDokładnie. Chyba Jedynym potwierdzeniem owu na 100% jest ciąża [emoji41][emoji28]
Gondzi_a
Zazwyczaj 28, czasami się wydłuży o parę dni. A Twoje?Ile dni trwają Twoje cykle ? Będziemy liczyć razem
Odliczamy czas do owuJa 2dc
reklama
coca
Ok, już się nie nakręcam macie rację czekam na okres w dalszym ciągu
Czekamy raczej na jego brak [emoji39]
Podziel się: