Oby tak było, ale nie łudzę się za bardzoCzekamy raczej na jego brak [emoji39]
reklama
Mama_malarka
Fanka BB :)
Mi dziś wskoczyły dni potencjalnie płodne coś trzeba działać [emoji123] jak to się działało na dziewczynkę ? Już teraz patrząc, że teoretycznie przed owu? Owu mam w kalendarzu na 12.12 [emoji2960][emoji28]
Btw. Pamiętam jak z drugim synem zaszłam w ciąże. Wróciłam do domu z pracy, z bólem jajnika i mówię do męża, że dziś robimy syna. I tadam! Jest Antoni
Z pierwszym synem nie miałam kompletnie świadomości kiedy zaszłam w ciąże. W Boże Narodzenie miałam ochotę na ogórki i mąż kazał mi zrobić test kompletnie nie spodziewałam się takiego prezentu na Święta [emoji3590]
Btw. Pamiętam jak z drugim synem zaszłam w ciąże. Wróciłam do domu z pracy, z bólem jajnika i mówię do męża, że dziś robimy syna. I tadam! Jest Antoni
Z pierwszym synem nie miałam kompletnie świadomości kiedy zaszłam w ciąże. W Boże Narodzenie miałam ochotę na ogórki i mąż kazał mi zrobić test kompletnie nie spodziewałam się takiego prezentu na Święta [emoji3590]
E
Em82
Gość
Historia lubi się powtarzać [emoji6][emoji1695]Mi dziś wskoczyły dni potencjalnie płodne coś trzeba działać [emoji123] jak to się działało na dziewczynkę ? Już teraz patrząc, że teoretycznie przed owu? Owu mam w kalendarzu na 12.12 [emoji2960][emoji28]
Ja w dniu owulacji i prawdopodobnie będzie dziewczynka więc teoria przed owu się nie sprawdza [emoji14][emoji6]
Mi dziś wskoczyły dni potencjalnie płodne coś trzeba działać [emoji123] jak to się działało na dziewczynkę ? Już teraz patrząc, że teoretycznie przed owu? Owu mam w kalendarzu na 12.12 [emoji2960][emoji28]
bienius992
Ja dziś w 3dc zakończyła się @...dziwne bo zazwyczaj mam 5-6dni [emoji848] boję się że mam niedomoge luteralna bo poprzednie miesiączki były skąpe i dzień przed miałam brązowe plamienia[emoji17]
HeraUnique
Ja takie mam od czasu odstawienia anty. 3 dni góra, skąpe i często zaczynam dzień przed brązowym plamieniem. Morfologia w normie. Diagnoza :"no taki Twój urok, ciesz się że nie masz tydzień i paczka tamponów na dzień "Ja dziś w 3dc zakończyła się @...dziwne bo zazwyczaj mam 5-6dni [emoji848] boję się że mam niedomoge luteralna bo poprzednie miesiączki były skąpe i dzień przed miałam brązowe plamienia[emoji17]
bienius992
Tylko ja nigdy nie brałam anty a takie szaleństwa dzieją mi się po odstawieniu leku na tarczyce która mi przepisała pani endokrynolog bo stwierdziła że "profilaktycznie można brać przy staraniach" a tsh miałam w porządku ale po tym leku miałam kołatania serca i odstawiłam i ginekolog powiedział że dobrze zrobiłam a teraz takie wariacje ehh..Ja takie mam od czasu odstawienia anty. 3 dni góra, skąpe i często zaczynam dzień przed brązowym plamieniem. Morfologia w normie. Diagnoza :"no taki Twój urok, ciesz się że nie masz tydzień i paczka tamponów na dzień "
HeraUnique
Okres z czasem się zmienia jeśli masz obawy to zgłoś się do lekarzaTylko ja nigdy nie brałam anty a takie szaleństwa dzieją mi się po odstawieniu leku na tarczyce która mi przepisała pani endokrynolog bo stwierdziła że "profilaktycznie można brać przy staraniach" a tsh miałam w porządku ale po tym leku miałam kołatania serca i odstawiłam i ginekolog powiedział że dobrze zrobiłam a teraz takie wariacje ehh..
Leki na tarczycę bierze się tylko jak jest coś nie tak a nie profilaktycznie... TSH przy staraniach powinno wynosić ok 1,5. Warto też zbadać ft3 i ft4Tylko ja nigdy nie brałam anty a takie szaleństwa dzieją mi się po odstawieniu leku na tarczyce która mi przepisała pani endokrynolog bo stwierdziła że "profilaktycznie można brać przy staraniach" a tsh miałam w porządku ale po tym leku miałam kołatania serca i odstawiłam i ginekolog powiedział że dobrze zrobiłam a teraz takie wariacje ehh..
reklama
Podziel się: