reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2021

Trzymam kciuki. Ja testowalam 4 lata temu w nowy rok. Do okresu mialam jeszcze 4 dni ale od kilku dni dziwnie sie czulam, nie mialam ochoty na alko ani na fajki i zerzarlam pol pieczonego kurczaka [emoji28][emoji23] i tak jakos zaryzykowalam [emoji23] jakie bylo moje zdziwienie jak zobaczylam calkiem niezle dwie kreski .
Teraz wypadnie @ okolo 6.01.
Wgl wkurza mnie ta teraz bo mialam 3 dni plamien od soboty, wczoraj niby sie zaczela a dzis znow prawie nic nie ma . Wrrrr. Juz moglaby sie rozkrecic i skonczyc
Ja testowałam w drugi dzień świąt 9 lat temu, a w Sylwestra miałam USG i usłyszałam, że nic z tego nie będzie i żebym przyszła za tydzień to raczej to potwierdzi. I dziś mam 8 latka który ma 150cm wzostu [emoji3590][emoji847][emoji3526]

reklama
Macie doświadczenie z testami owulacyjnymi ? Mogłaby któraś z Was mi podpowiedzieć?
Jak jest z pozytywnym wynikiem? On się pojawia nagle czy ta kreska ciemnieje stopniowo czy od razu robi się ciemna? Owu mi wychodzi na 12.12 a kreski jest ciągle tylko cień...
ooo właśnie. Ja o testach owu też chętnie poczytam. Raz robiłam, ale nie ogarniam tego.

Cykle bardzo regularne, dwa razy celowałam w owu bo chciałam mieć zawsze 3 synów, ale ustrzeliłam jednego, a druga dziewczynka;)
Z trzecim wolałabym trafić znów na chłopca więc od stycznia mam zamiar do sierpnia uczyć się swojego cyklu i robic testy owu żeby trafić;)

Bo jak można chłopakowi pomóc to czemu tego nie robić;)

Lewy wczoraj a prawy dziś
IMG_20201209_143224.jpeg

Ja chcę trafić dziewczynkę wreszcie. Bo chłopcy to kopie ojca [emoji28]
to z mojego doswiadczenia:
Przy chlopaku moj orgazm, przy dziewczynie nie.
Przy chlopaku od tylu, dziewczynka od przodu, chlopak po suplementacji wiesiołka (duzo wydzieliny),
Dziewczynka jakoś tak bez polotu;) i tylko owu się zgadzało.... książkowo wszystko na dziewczynkę i na chłopca robiłam i dwa razy się potwierdziło....
🙈

Ja dziewczyny byłam właśnie u gina. Ciąży nie stwierdził, ale i nie wykluczył. Ścianka jest pogrubiona co prawda, ale może być to jedno albo drugie właśnie. Póki nie mam okresu, mam nadzieję. Ale bliżej 0 :p

U mnie też kolejna owulacja gdzieś w okolicy świat... Może jednak jeszcze możemy liczyć na magię świąt...?
U mnie owulacja parę dni przed świętami 🙂 Liczę na magię świąt 🎄🎄🎄
Macie doświadczenie z testami owulacyjnymi ? Mogłaby któraś z Was mi podpowiedzieć?
Jak jest z pozytywnym wynikiem? On się pojawia nagle czy ta kreska ciemnieje stopniowo czy od razu robi się ciemna? Owu mi wychodzi na 12.12 a kreski jest ciągle tylko cień...
Ja na wynik testu patrzę po 5 minutach . Kreska ciemnieje stopniowo ale wynik należy odczytać po 5 minutach. Tak było w testach które robiłam. I nie powinno się pić 2h przed testem. Jak masz mieć owulację 12 to jest jeszcze szansa że ściemnieje ta kreska. 🙂

reklama
U każdego jest inaczej, ja miałam same białe testy i nagle pozytyw.

Do góry