reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2021

reklama
A to byla rutynowa wizyta, czy monitoring cyklu? Wspaniale, teraz tylko swieczka, muzuka i do dziela 😂😉
Z ta swieczka to taki moj zarcik, bo mamy sasiadow na przeciwko i oni zaplalaja swieczke w oknie raz na jakis czas i uznalismy, ze to taki nasz umowny symbol przy staraniu o bobaska 😂😉🕯

Czy któraś z Was miała tak, że czuła jakby miał już przyjść okres mimo tego, że ma to nastąpić dopiero za tydzień? Ból podbrzusza i uczucie, że tak to nazwę wilgoci? 🙈
wczesniej objawy pojawiały się dzień przed

Czy któraś z Was miała tak, że czuła jakby miał już przyjść okres mimo tego, że ma to nastąpić dopiero za tydzień? Ból podbrzusza i uczucie, że tak to nazwę wilgoci? 🙈
Ja tak mam od dni plodnych. Plus powiekszone piersi. Wszystko jak przed @ ale takie objawy mialam kilka dni przed spodziewanym @ a nie przez polowe cyklu. Moze to jakis dziwny cykl plus podswiadomosc robi swoje? Ja staram sie nie nakrecac, ale te tkliwe i duze piersi plus bol mnie wykanczaja. A do @ jeszcze dluuuugo

A to byla rutynowa wizyta, czy monitoring cyklu? Wspaniale, teraz tylko swieczka, muzuka i do dziela 😂😉
Z ta swieczka to taki moj zarcik, bo mamy sasiadow na przeciwko i oni zaplalaja swieczke w oknie raz na jakis czas i uznalismy, ze to taki nasz umowny symbol przy staraniu o bobaska 😂😉🕯
Rutynowo, bo chcieliśmy podejść do hsgdopiero potem zająć się monitoringiem. A druga sprawa 15min przed wizytą dostałam 🙈🙈🙈 więc śmiech uśmiechów taki że cytologi też nie zrobiłam, a bez tego hsg nie można mieć 🤣 plus to całe ciałko. Tylko myślę czy nawet jak pyknie to czy przy 4.52 endometrium się to utrzyma hahaha no to też śmiesznie. Stawianie świeczki w oknie u nas ma znaczenie jak ktoś zmarła osobę wspomina 😢😢😢

Ja tak mam od dni plodnych. Plus powiekszone piersi. Wszystko jak przed @ ale takie objawy mialam kilka dni przed spodziewanym @ a nie przez polowe cyklu. Moze to jakis dziwny cykl plus podswiadomosc robi swoje? Ja staram sie nie nakrecac, ale te tkliwe i duze piersi plus bol mnie wykanczaja. A do @ jeszcze dluuuugo
No ja generalnie do tej pory nie miałam takiego bólu podbrzusza 9 dni przed miesiączka. Jedyne co to w owulacje fakt faktem, ale bóle zaczynały się na dzień przed @

Rutynowo, bo chcieliśmy podejść do hsgdopiero potem zająć się monitoringiem. A druga sprawa 15min przed wizytą dostałam 🙈🙈🙈 więc śmiech uśmiechów taki że cytologi też nie zrobiłam, a bez tego hsg nie można mieć 🤣 plus to całe ciałko. Tylko myślę czy nawet jak pyknie to czy przy 4.52 endometrium się to utrzyma hahaha no to też śmiesznie. Stawianie świeczki w oknie u nas ma znaczenie jak ktoś zmarła osobę wspomina 😢😢😢
To nagle wszystko naraz 😂😂😂
A ja mysle, ze wszystko bedzie dobrze i moze Wam sie uda ♥️
No wlansie w Pl tak sie stawia dla zmarlych, ale tuatj chyba nikt o tym tak nie mysli. No mam nadzieje, ze u nich to dla “romantyki” tak, bo juz z kilka miesiecy odpalaja ta swieczke 🤣

No ja generalnie do tej pory nie miałam takiego bólu podbrzusza 9 dni przed miesiączka. Jedyne co to w owulacje fakt faktem, ale bóle zaczynały się na dzień przed @
Ja tez do tej pory nie odczuwałam żadnego bólu, dopiero jak zobaczyłam krew przy wizycie w toalecie to z automatu zaczynał mnie boleć brzuch 😂
A od dwóch cykli.. czuję już skurcze na spooro przed okresem. Może za dużo o tym myślę 🤔

reklama
Do góry