coca
Fanka BB :)
Dziewczyny czy to może być oznaka ciąży ? Nigdy nie miałam kremowego śluzu a występuje nie jest go dużo ale jest, jest to mój 17dc moje piersi są większe wyszły na nich żyły
Nie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny czy to może być oznaka ciąży ? Nigdy nie miałam kremowego śluzu a występuje nie jest go dużo ale jest, jest to mój 17dc moje piersi są większe wyszły na nich żyły
Znam to, mialam jakieś 3 cykle temu to samo , bóle głowy, brzucha, mdłości piersi bolały, żyłki na piersiach , nie mogłam się wypróżniać to już myśle ze to początek , No wszystkie objawy ciąży, tak nawkrecalam ze miesiączka spóźniła się 4 dni ,a normalnie mam jak w zegarku co 28 tylko najgorsze później rozczarowanie To było moje napięcie przedmiesiaczkowe ,tyle ze wcześniej tak bardzo nie wnikalam w nie , mam tak co miesiąc i dostaje okres. Tylko ze już odpuszczam . I zawsze na dwa dni przed okresem miałam niższa temperaturęDokladnie to też gdzieś w internetach wyczytałam. Chyba tak bardzo moja głowa chciała żeby ciało było w ciąży, że się zablokowalo. Szczerze, gdyby nie ten negatywny wynik beta HCG w diagnostyce, to spodziewalabym się ciąży.
Głupia ja
Witam dziewczyny w niedzielę [emoji6] Potrzebuje waszej porady bo ja już delikatnie zgłupiałam. Generalnie sytuacja wygląda tak: Jestem dzisiaj w 15 dc przy cyklach około 30-32 dniowych. W 11 dc byłam na monitoringu i usłyszałam że w żadnym jajniku nie ma pęcherzyka dominującego jedynie drobne więc cykl bezowulacyjny prawdopodobnie i nie ma sensu przychodzić ponownie w tym cyklu na USG dopiero w następnym. Po delikatnej załamce za radą dziewczyn z forum robiłam testy owulacyjne żeby zobaczyć co tam się będzie w moim organizmie działo. Przez ostatnie dni LH było nisko więc luz. Wczoraj testu owulacyjnego nie zrobiłam bo miałam dużo na głowie wieczorem miałam babski wieczór z przyjaciółką i kompletnie wyleciało mi to z głowy. Dzisiaj w 15 dc robię test owu a tu taka niespodzianka że pozytyw jak w mordę strzelił. No i nie wiem co o tym myśleć [emoji1745] przecież to chyba nie możliwe żeby pęcherzyk jednak był skoro na USG lekarka (swoją drogą potraktowała mnie bardzo nie miło ale to już inna historia) tego pęcherzyka nie widziała ? [emoji848] Co wy o tym myślicie ? Wieczorem zrobię jeszcze jeden test owu żeby zobaczyć jak będzie wyglądał. Załączam zdjęcie testów owu z tego cyklu.
Zgadza się małe sprostowanie , wzrasta po i albo zostaje albo spada przed miesiączka u mnie zawsze na 2 dni przedTemperatura wzrasta PO owulacji, spada przed, w trakcie, lub po @ [emoji6]
Anetko brałaś jakiś suplement? Jeśli tak to co dokładnie?
GratulacjeBylam u ginekologa i wszystko jest wporZadku
Ciaza wewnatrzmaciczna, zywa i umiejscowiona dobrze. Dookola nie ma niczego niepokojacego.
Teraz mam zrobic badania i niedlugo kolejna wizyta
Mam brac caly czas kwas foliowy
Zaczynam 6 tydzien
Testy wyłapują wzrost LH co nie jest jednoznaczne z tym, że jest pęcherzyk i dochodzi do owulacji.Witam dziewczyny w niedzielę Potrzebuje waszej porady bo ja już delikatnie zgłupiałam. Generalnie sytuacja wygląda tak: Jestem dzisiaj w 15 dc przy cyklach około 30-32 dniowych. W 11 dc byłam na monitoringu i usłyszałam że w żadnym jajniku nie ma pęcherzyka dominującego jedynie drobne więc cykl bezowulacyjny prawdopodobnie i nie ma sensu przychodzić ponownie w tym cyklu na USG dopiero w następnym. Po delikatnej załamce za radą dziewczyn z forum robiłam testy owulacyjne żeby zobaczyć co tam się będzie w moim organizmie działo. Przez ostatnie dni LH było nisko więc luz. Wczoraj testu owulacyjnego nie zrobiłam bo miałam dużo na głowie wieczorem miałam babski wieczór z przyjaciółką i kompletnie wyleciało mi to z głowy. Dzisiaj w 15 dc robię test owu a tu taka niespodzianka że pozytyw jak w mordę strzelił. No i nie wiem co o tym myśleć przecież to chyba nie możliwe żeby pęcherzyk jednak był skoro na USG lekarka (swoją drogą potraktowała mnie bardzo nie miło ale to już inna historia) tego pęcherzyka nie widziała ? Co wy o tym myślicie ? Wieczorem zrobię jeszcze jeden test owu żeby zobaczyć jak będzie wyglądał. Załączam zdjęcie testów owu z tego cyklu.
Dziewczyny czy jeśli w:
-13 i 14 dniu cyklu miałam Peak LH i płodny śluz
-w 15 i 16 dniu mocny bol jajników, podwyższona temperatura (u mnie co miesiąc jest to na tyle, że czuje się rozpalona), stężenie LH ciagle dosc wysokie i raczej wodnisty śluz ale pomieszany z kremowym
to jest szansa że owulacja nastąpiła właśnie 15 dnia i jeśli tak to czy jeżeli tego dnia w południe byl seks to ciagle mogę zajść z tego w ciąże? Czy jak zaczęła się owulacja to już „pozamiatane”?