reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2021

Trzymamy kciuki za Ciebie!
Dobrze ze na spokojnie do tego podchodzicie teraz a nie po tamtych wydarzeniach, niby biochemiczna ale jednak zostawia po sobie emocje. 😕
A jak sie czujesz? Masz juz objawy @?
Chciałam odrazu wyeliminować chociaż część tego co mogło doprowadzić do tej biochemicznej bo właśnie tak jak piszesz, niby biochemiczna a emocje zostawia. Coś tam pobadałam i trochę lżej mi teraz zaczynać. U mnie objawy @ zaczynaja się już dzień po owulacji 😂🙈 gdzieś tak od 3dc mam pełnie sił, mogę góry przenosić a już dzień max dwa dni po owu i już do końca cyklu zupełnie inny człowiek, obolałe zombie 😅 ciśnienie schodzi dopiero w momencie jak @ przychodzi. Trzymam za nas wszystkie kciuki 💞

reklama
Witam dziewczyny w niedzielę 😉 Potrzebuje waszej porady bo ja już delikatnie zgłupiałam. Generalnie sytuacja wygląda tak: Jestem dzisiaj w 15 dc przy cyklach około 30-32 dniowych. W 11 dc byłam na monitoringu i usłyszałam że w żadnym jajniku nie ma pęcherzyka dominującego jedynie drobne więc cykl bezowulacyjny prawdopodobnie i nie ma sensu przychodzić ponownie w tym cyklu na USG dopiero w następnym. Po delikatnej załamce za radą dziewczyn z forum robiłam testy owulacyjne żeby zobaczyć co tam się będzie w moim organizmie działo. Przez ostatnie dni LH było nisko więc luz. Wczoraj testu owulacyjnego nie zrobiłam bo miałam dużo na głowie wieczorem miałam babski wieczór z przyjaciółką i kompletnie wyleciało mi to z głowy. Dzisiaj w 15 dc robię test owu a tu taka niespodzianka że pozytyw jak w mordę strzelił. No i nie wiem co o tym myśleć 🤷 przecież to chyba nie możliwe żeby pęcherzyk jednak był skoro na USG lekarka (swoją drogą potraktowała mnie bardzo nie miło ale to już inna historia) tego pęcherzyka nie widziała ? 🤔 Co wy o tym myślicie ? Wieczorem zrobię jeszcze jeden test owu żeby zobaczyć jak będzie wyglądał. Załączam zdjęcie testów owu z tego cyklu.

Załączniki

• 03bdeaae-8027-49b2-b9ca-13a061b7fd57.jpg
    03bdeaae-8027-49b2-b9ca-13a061b7fd57.jpg
    75,3 KB · Wyświetleń: 93
Dziewczyny czy to może być oznaka ciąży ? Nigdy nie miałam kremowego śluzu a występuje nie jest go dużo ale jest, jest to mój 17dc moje piersi są większe wyszły na nich żyły
Nie to nie jest oznaką ciąży. W 17dc nie można być w ciąży. Poczekaj do terminu miesiączki i zrób test

Witam dziewczyny w niedzielę 😉 Potrzebuje waszej porady bo ja już delikatnie zgłupiałam. Generalnie sytuacja wygląda tak: Jestem dzisiaj w 15 dc przy cyklach około 30-32 dniowych. W 11 dc byłam na monitoringu i usłyszałam że w żadnym jajniku nie ma pęcherzyka dominującego jedynie drobne więc cykl bezowulacyjny prawdopodobnie i nie ma sensu przychodzić ponownie w tym cyklu na USG dopiero w następnym. Po delikatnej załamce za radą dziewczyn z forum robiłam testy owulacyjne żeby zobaczyć co tam się będzie w moim organizmie działo. Przez ostatnie dni LH było nisko więc luz. Wczoraj testu owulacyjnego nie zrobiłam bo miałam dużo na głowie wieczorem miałam babski wieczór z przyjaciółką i kompletnie wyleciało mi to z głowy. Dzisiaj w 15 dc robię test owu a tu taka niespodzianka że pozytyw jak w mordę strzelił. No i nie wiem co o tym myśleć 🤷 przecież to chyba nie możliwe żeby pęcherzyk jednak był skoro na USG lekarka (swoją drogą potraktowała mnie bardzo nie miło ale to już inna historia) tego pęcherzyka nie widziała ? 🤔 Co wy o tym myślicie ? Wieczorem zrobię jeszcze jeden test owu żeby zobaczyć jak będzie wyglądał. Załączam zdjęcie testów owu z tego cyklu.
Piękny peak LH😍 Działajcie z mężem, może akurat się uda. Trzymam kciuki🤞
Umów się do innego lekarza. To że lekarz ma w gabinecie aparat USG, nie oznacza, że umie interpretować obraz😅

Mialam tak pare miesiecy temu, tak czasem niby sie moze zadziać 🤭 Tak tekst usłyszałam od ginekologa ... I wtedy mi sie spozniał ponad 2 tygodnie.
Jak tam sie czujesz?
Morale słabe 🤨 organizmowo ok, czuje się jak w okresie po miesiącach, przed owulacja 🤔
Muszę się uzbroić w cierpliwość.
Będzie dobrze, nawet jeśli na to szczęście trzeba chwilę dłużej poczekać

Temperatura przed owulacja wzrasta , spada przed miesiączka ... jeśli dojdzie do zapłodnienia powinna utrzymać się
Dokladnie to też gdzieś w internetach wyczytałam. Chyba tak bardzo moja głowa chciała żeby ciało było w ciąży, że się zablokowalo. Szczerze, gdyby nie ten negatywny wynik beta HCG w diagnostyce, to spodziewalabym się ciąży.
Głupia ja 🤨

Muszę oficjalnie stwierdzić że mój organizm ześwirowal. Cykle regularnie 29 dniowe. [emoji86] powinna być 05.03. Brak [emoji86]. W tym dniu bóle podbrzusza typowe dla nadchodzącego okresu. zrobiłam beta HCG. Wynik negatywny. Dziś 32dc, a koleżanki [emoji86] ani widu ani slychu. Wszelkie dolegliwości przedokresowe ustapily.
Ręce mi na to wszystko opadają.

Mogła się owu przesunąć [emoji2368]

reklama
Do góry