reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2021

Tak, codziennie i jest to mój pierwszy cykl :) Testy robie od 9 dnia cyklu, żeby niczego nie przeoczyć 😁
Wrzucałam to zdjęcie już kilka dni temu ale u mnie to wygląda tak. Trzeci od lewej dopiero był pozytywny (w 14 dniu cyklu). Jednocześnie aplikacja pokazuje mi uparcie owulację 14 dnia cyklu a z testu i z obserwacji raczej jest 15 dnia ;).

Załączniki

• 1614264300707802.jpeg
    1614264300707802.jpeg
    103,3 KB · Wyświetleń: 94
reklama
@Blondynka w sieci moim zdaniem tak. Kreska fabryczna jest dużo mocniejsza.
Ale widać że ciemniejszy niż poprzedni więc LH zaczyna rosnąć :).

Powiem Ci, że niektóre testy chyba ze względu na swoją jakość nigdy nie pokazują drugiej równie wyraźnej. Ja mam takie na których jest mocna druga krecha, a przy szczycie się dopiero pojawia bladzioch na innym. I już wiem, że on równych kresek mi nie pokaże. Jak wyjdzie cokolwiek to dla niego już jest to. Trzeba troszkę protestować dane testy i zobaczyć jak działają.

Powiem Ci, że niektóre testy chyba ze względu na swoją jakość nigdy nie pokazują drugiej równie wyraźnej. Ja mam takie na których jest mocna druga krecha, a przy szczycie się dopiero pojawia bladzioch na innym. I już wiem, że on równych kresek mi nie pokaże. Jak wyjdzie cokolwiek to dla niego już jest to. Trzeba troszkę protestować dane testy i zobaczyć jak działają.
No mnie dzisiaj generalnie jajniki bolą i dół brzucha więc zastanawiam się czy to to czy jeszcze nie

Działamy w trakcie 😁🙈 te testy zaczęłam robić z ciekawości bo mój poprzedni cykl się jakoś skrócił i nie wiedziałam kiedy będzie owulacja w tym :)
Ja też robię dla własnej wiadomości ale widziałam posty dziewczyn, że czekały na pozytywny test i się nie doczekały - cykl stracony :p. Więc chyba lepiej w stu procentach nie polegać na testach, tym bardziej jak to dopiero początek ich stosowania :).

reklama
Ja też robię dla własnej wiadomości ale widziałam posty dziewczyn, że czekały na pozytywny test i się nie doczekały - cykl stracony :p. Więc chyba lepiej w stu procentach nie polegać na testach, tym bardziej jak to dopiero początek ich stosowania :).
Dokładnie :) Tym bardziej, że specem w tych testach absolutnie nie jestem 🙈

Do góry