reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2021

Tak, codziennie i jest to mój pierwszy cykl :) Testy robie od 9 dnia cyklu, żeby niczego nie przeoczyć 😁
Wrzucałam to zdjęcie już kilka dni temu ale u mnie to wygląda tak. Trzeci od lewej dopiero był pozytywny (w 14 dniu cyklu). Jednocześnie aplikacja pokazuje mi uparcie owulację 14 dnia cyklu a z testu i z obserwacji raczej jest 15 dnia ;).

Załączniki

• 1614264300707802.jpeg
    1614264300707802.jpeg
    103,3 KB · Wyświetleń: 83
reklama
@Blondynka w sieci moim zdaniem tak. Kreska fabryczna jest dużo mocniejsza.
Ale widać że ciemniejszy niż poprzedni więc LH zaczyna rosnąć :).

Powiem Ci, że niektóre testy chyba ze względu na swoją jakość nigdy nie pokazują drugiej równie wyraźnej. Ja mam takie na których jest mocna druga krecha, a przy szczycie się dopiero pojawia bladzioch na innym. I już wiem, że on równych kresek mi nie pokaże. Jak wyjdzie cokolwiek to dla niego już jest to. Trzeba troszkę protestować dane testy i zobaczyć jak działają.

Powiem Ci, że niektóre testy chyba ze względu na swoją jakość nigdy nie pokazują drugiej równie wyraźnej. Ja mam takie na których jest mocna druga krecha, a przy szczycie się dopiero pojawia bladzioch na innym. I już wiem, że on równych kresek mi nie pokaże. Jak wyjdzie cokolwiek to dla niego już jest to. Trzeba troszkę protestować dane testy i zobaczyć jak działają.
No mnie dzisiaj generalnie jajniki bolą i dół brzucha więc zastanawiam się czy to to czy jeszcze nie

Działamy w trakcie 😁🙈 te testy zaczęłam robić z ciekawości bo mój poprzedni cykl się jakoś skrócił i nie wiedziałam kiedy będzie owulacja w tym :)
Ja też robię dla własnej wiadomości ale widziałam posty dziewczyn, że czekały na pozytywny test i się nie doczekały - cykl stracony :p. Więc chyba lepiej w stu procentach nie polegać na testach, tym bardziej jak to dopiero początek ich stosowania :).

reklama
Ja też robię dla własnej wiadomości ale widziałam posty dziewczyn, że czekały na pozytywny test i się nie doczekały - cykl stracony :p. Więc chyba lepiej w stu procentach nie polegać na testach, tym bardziej jak to dopiero początek ich stosowania :).
Dokładnie :) Tym bardziej, że specem w tych testach absolutnie nie jestem 🙈

Do góry