reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2021

reklama
A czym się różni tamta zamknięta grupa od tego wątku? W sensie jest jakaś różnica tematycznie czy po prostu konkurencja wątkowa ;)?
To forum jest ogólnie staraczkowe, a tam są typowe daty testowania gdzie każda dziewczyna się wpisuje, robimy testy, kibicujemy sobie nawzajem tak wydaje mi się ze jest mniej chaotycznie i łatwiej zapamiętać kiedy która dziewczyna testuje 😉

Zastanowiłabym się nad ewentualna druga konsultacja u innego lekarza. Mojego znajomego koleżanka tez ma przedwczesne wygasanie jajników i cały czas jest na antykoncepcji, aby owu się nie odbywała, a jak będzie chciała zajść w ciąże, to ma dać znać, odstawia anty i od razu biorą się z lekarzem do działania. Nie wiem, jaki jest plan dokładnie, bo dziewczyny osobiście nie znam, ale patrząc na rok z Twojego nicka jesteś młoda, przy tak niskim AMH nie wiem, czy nie wskazane by było coś więcej niż progesteron [emoji6] niestety czas działa tu na Twoja niekorzyść, chyba warto podjąć jakieś konkretne działania, obmyślić jakiś plan. Inne badania robiłaś?
Taki właśnie mam zamiar, to mój ostatni cykl z tym lekarzem. Jeśli nic się nie wydarzy to ide do kogoś innego.

Kochane czy prawy test w dalszym ciągu negatywny?

Załączniki

• A12FFD9A-70CB-4C6F-91C3-B0F8CBDF3A66.jpeg
    A12FFD9A-70CB-4C6F-91C3-B0F8CBDF3A66.jpeg
    87 KB · Wyświetleń: 122
reklama
Do góry