reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2021

reklama
A czym się różni tamta zamknięta grupa od tego wątku? W sensie jest jakaś różnica tematycznie czy po prostu konkurencja wątkowa ;)?
To forum jest ogólnie staraczkowe, a tam są typowe daty testowania gdzie każda dziewczyna się wpisuje, robimy testy, kibicujemy sobie nawzajem tak wydaje mi się ze jest mniej chaotycznie i łatwiej zapamiętać kiedy która dziewczyna testuje 😉

Zastanowiłabym się nad ewentualna druga konsultacja u innego lekarza. Mojego znajomego koleżanka tez ma przedwczesne wygasanie jajników i cały czas jest na antykoncepcji, aby owu się nie odbywała, a jak będzie chciała zajść w ciąże, to ma dać znać, odstawia anty i od razu biorą się z lekarzem do działania. Nie wiem, jaki jest plan dokładnie, bo dziewczyny osobiście nie znam, ale patrząc na rok z Twojego nicka jesteś młoda, przy tak niskim AMH nie wiem, czy nie wskazane by było coś więcej niż progesteron [emoji6] niestety czas działa tu na Twoja niekorzyść, chyba warto podjąć jakieś konkretne działania, obmyślić jakiś plan. Inne badania robiłaś?
Taki właśnie mam zamiar, to mój ostatni cykl z tym lekarzem. Jeśli nic się nie wydarzy to ide do kogoś innego.

Kochane czy prawy test w dalszym ciągu negatywny?

Załączniki

• A12FFD9A-70CB-4C6F-91C3-B0F8CBDF3A66.jpeg
    A12FFD9A-70CB-4C6F-91C3-B0F8CBDF3A66.jpeg
    87 KB · Wyświetleń: 135
reklama
Do góry