reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2021

Suplement. Polecały tu dziewczyny. Sprawdź w google. Krótko biorę to jeszcze nie wiem czy coś zmienia.
A po wiesiołku mam tak grube włosy, że mąż się śmieje, że można żyłki wędkarskie z nich robić 🙈 Mam już warkocz do łopatek 😁 tak długie włosy ostatni raz miałam na studiach 🙂
Brałam wiesiołek jak miałam potworne uczulenie na hybrydę , palce miałam popękane do krwi , wtedy lekarka zaleciła mi właśnie wiesiołek ale już mi się skończył .. interesuje mnie tez ten Ovarin ale czytam że on może wydłużać cykl ?? Na razie biorę tylko witaminy dla kobiet planujących ciąże a tak pożarnym żyje bez innych tabletek ...

reklama
Suplement. Polecały tu dziewczyny. Sprawdź w google. Krótko biorę to jeszcze nie wiem czy coś zmienia.
A po wiesiołku mam tak grube włosy, że mąż się śmieje, że można żyłki wędkarskie z nich robić 🙈 Mam już warkocz do łopatek 😁 tak długie włosy ostatni raz miałam na studiach 🙂
U mnie po wiesiołku włosy się nie zmieniły , ale za to Wreszcie jest śluz Płodny i to dużo

Cześć dziewczyny 🙂
Mam pytanie do dziewczyn których partnerzy robili badanie nasienia. Którą klinikę w Warszawie polecacie? Myślimy o Bocianie bo tam wyniki szybciutko. Ale może polecieć coś innego? 🙂

U mnie po wiesiołku włosy się nie zmieniły , ale za to Wreszcie jest śluz Płodny i to dużo
Aż znalazłam resztę wiesiołka !! Prawda jest taka że u mnie od zawsze z tym śluzem był problem :( w dniach płodnych było go jak na lekarstwo ... odkąd pamietam było bardzo sucho ... ale w styczniu pamietam że był moment że miałam tak mokro że nie wiedziałam co się dzieje ! Wtedy zaszłam .. a teraz w lutym była istna posucha ..

Dziewczyny nurtuje mnie takie pytanie .. przepraszam jeśli którąś z Was to zaboli ale mnie to nurtuje kurde .. jak doszliście do tego że macie takie problemy ? W sensie że macie problemy aby zajść w ciąże z różnych powód ? Czy to wyszło od razu na jakimś usg ? Czy w badaniach krwi ? Czy po jakimś czasie starań? Czy macie już dzieci i po tym coś się zaczęło dziać ? Może to głupie pytania ale po prostu jestem ciekawa i chciałabym mieć bardziej otwarte oczy ..

Pytanie kiedy zaczyna się problem wg Ciebie? [emoji6]

Cześć dziewczyny 🙂
Mam pytanie do dziewczyn których partnerzy robili badanie nasienia. Którą klinikę w Warszawie polecacie? Myślimy o Bocianie bo tam wyniki szybciutko. Ale może polecieć coś innego? 🙂
polecam

Hej dziewczyny, byłam dziś u lekarza z kliniki niepłodności, poza lekami i moimi hormonami zalecił badanie nasienia partnera i przed badaniem 5 dni wstrzemięźliwości. W związku z tym mam pytanie czy to musi być koniecznie 5 dni? Na internecie są różne opinie a niestety narzeczony jezdzi w delegacje i jest w domu 2, max 4 dni, myślałam że będzie mógł wziąć dłuższy urlop ale okazało się, że dłużej nie ma mowy w tej chwili. Czy partner którejś z was robił te badania oraz ile dni wstrzemięźliwości zalecał lekarz?
U nas 3-5 dni 😁 Robiliśmy 3 dni przerwy

Dziewczyny nurtuje mnie takie pytanie .. przepraszam jeśli którąś z Was to zaboli ale mnie to nurtuje kurde .. jak doszliście do tego że macie takie problemy ? W sensie że macie problemy aby zajść w ciąże z różnych powód ? Czy to wyszło od razu na jakimś usg ? Czy w badaniach krwi ? Czy po jakimś czasie starań? Czy macie już dzieci i po tym coś się zaczęło dziać ? Może to głupie pytania ale po prostu jestem ciekawa i chciałabym mieć bardziej otwarte oczy ..
U nas nie wychodziło przez rok... później badania i wyszły infekcję...radosna uznałam, że pewnie dlatego nie działam 🤷 wyniki męża wyszły ok... Ciąży po wyleczeniu dalej nie było... Zrobiłam sono hsg i wyszło, że jestem drożna 🙂. Na monitoringu zawsze piękna owulacja i ładne endometrium.... No właśnie i dzidzi dalej nie ma. Nigdy nie przechodziłam ciąży biochemicznej, poronień itp. zwyczajnie nie zachodzę w ciążę 🤦 i tak sobie w tym tkwię narazie 3 mc po hsg i myślę co dalej, bo już nie mam pomysłu 🤷

reklama
Do góry