reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2021

Cześć kochane :) ale miałam wczoraj zakręcony dzień ! Wyprawiałam wczoraj urodzony córki .. jeszcze we wtorek przychodzą do niej koleżanki 🙈
Ale cały czas się dziwnie czuje ! Nosz kurka ... a na testach biel .. chyba moja głowa płata mi figle 😒 dziś rano znowu zrobiło mi się słabo .. musiałam zjeść bo inaczej bym nie wstała z łóżka .. w styczniu było to samo 😤 ! Ciagle mi niedobrze, kłuje mnie ciagle albo z lewej strony albo z prawej albo na środku 😒 ... Niepotrzebnie założyłam sobie że na grudnia będzie nas o jedno więcej ... bo teraz wszystko analizuje ... Przutulcie !!
🤗🤗🤗🤗

Ja sobie tak ostatnio myślałam, że potomek pewnie wolałaby urodzić się w styczniu a nie w okolicy Mikołajek albo Świąt. Ale w razie czego taka była wola nieba ;D.

reklama
Cześć kochane :) ale miałam wczoraj zakręcony dzień ! Wyprawiałam wczoraj urodzony córki .. jeszcze we wtorek przychodzą do niej koleżanki 🙈
Ale cały czas się dziwnie czuje ! Nosz kurka ... a na testach biel .. chyba moja głowa płata mi figle 😒 dziś rano znowu zrobiło mi się słabo .. musiałam zjeść bo inaczej bym nie wstała z łóżka .. w styczniu było to samo 😤 ! Ciagle mi niedobrze, kłuje mnie ciagle albo z lewej strony albo z prawej albo na środku 😒 ... Niepotrzebnie założyłam sobie że na grudnia będzie nas o jedno więcej ... bo teraz wszystko analizuje ... Przutulcie !!
Tule mocno 😙

Hej laski.
Pisze tutaj bo nie chce zaśmiecać forum a Wy w tych tematach wprawione.
Od wczoraj robię testy owu.
20 i 21 dc.
Ale kurcze od wczoraj bolą mnie piersi jak przed okresem i zgłupiałam. Gdybym miała dostać okres za te parę dni to testy przecież nie byłyby takie mocne prawda?
Czy wy macie jakieś objawy przed owu?

Załączniki

• IMG_20210228_110521.jpg
    IMG_20210228_110521.jpg
    793,8 KB · Wyświetleń: 108
Hej laski.
20 i 21 dc.
Ale kurcze od wczoraj bolą mnie piersi jak przed okresem i zgłupiałam. Gdybym miała dostać okres za te parę dni to testy przecież nie byłyby takie mocne prawda?
Mogę zapytać co to za testy owu ?

Hej laski.
20 i 21 dc.
Test z 21dc pozytywny. Robię testy od 2cykli, na razie ładnie się sprawdzają okres przychodzi po ok 2tyg. Może masz po prostu długi cykl? Piersi odczuwam różnie - nieraz wcale a nieraz w owu, albo przed okresem, ostatnio większość cyklu🙈
Powodzenia w staraniach🤞
Edit: używam tych samych testów. Są bardzo fajne😉

Hej laski.
20 i 21 dc.
Ten drugi test wygląda na pozytywny, nie wiem po jakim czasie robiłaś zdjęcia. Masz pewność że nie miałaś wcześniej owulacji? Podobno testy mogą pokazywać wynik fałszywie pozytywny również po owulacji. Jakie masz długie cykle?
A co do samej owulacji to jak czytam forum, dziewczyny mają przeróżne objawy owulacji czy samej ciąży.

Ten drugi test wygląda na pozytywny, nie wiem po jakim czasie robiłaś zdjęcia. Masz pewność że nie miałaś wcześniej owulacji? Podobno testy mogą pokazywać wynik fałszywie pozytywny również po owulacji. Jakie masz długie cykle?
A co do samej owulacji to jak czytam forum, dziewczyny mają przeróżne objawy owulacji czy samej ciąży.
Cykle mam około 34-36dc więc dlatego za zaczelam robić je w 20dc. Nie mam pewności czy owulacja była wcześniej.
Zdjecia robiłam około 5-7min po zrobieniu testu

reklama
Test z 21dc pozytywny. Robię testy od 2cykli, na razie ładnie się sprawdzają okres przychodzi po ok 2tyg. Może masz po prostu długi cykl? Piersi odczuwam różnie - nieraz wcale a nieraz w owu, albo przed okresem, ostatnio większość cyklu🙈
Powodzenia w staraniach🤞
Edit: używam tych samych testów. Są bardzo fajne😉
Cykle mam właśnie dłuższe.
Zastanawiają mnie po prostu piersi bo nigdy mnie tak wcześnie nie zaczynały boleć 🙂
Zostaje mi teraz działać

Do góry