reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2021

Cześć dziewczyny. Wrocilam na forum po kilku miesiacach nieobecnosci.
To ostatni rok na ciąże. Wiek juz nie taki ;-)
Po poronieniu cykle mi sie skrociły. Obecnie co 24-26 dni. Testy owulacyjne robilam przez kilka cykli. Niby owulacja byla, ale...
Wczoraj bylam u lekarza. Dostalam na cykl clostibegyt od 2 dnia cyklu i od 17 mam włączyć duphaston.
Macie jakies doswiadczenia?

reklama
Nie pamiętam ile tabletek dziennie, mam nadzieję, że jedna bo z pamiętaniem o jednej może być problem 😅

Kupiłam mężowi fertiman, sobie pregna start i omegamed dha. Omegamed dha jest z alg a właśnie to jest najlepsze źródło. Nie wzięłam całego zestawu omegamed bo jak dla mnie niepotrzebne jest żelazo i ma mniej składników niż pregna start.
I Pregna start u omegamed bralas jednoczesnie ?

Cześć dziewczyny. Wrocilam na forum po kilku miesiacach nieobecnosci.
To ostatni rok na ciąże. Wiek juz nie taki ;-)
Po poronieniu cykle mi sie skrociły. Obecnie co 24-26 dni. Testy owulacyjne robilam przez kilka cykli. Niby owulacja byla, ale...
Wczoraj bylam u lekarza. Dostalam na cykl clostibegyt od 2 dnia cyklu i od 17 mam włączyć duphaston.
Macie jakies doswiadczenia?
Czesc, witam Cię ❤
Jesli jestes przed 40 to uwierz mi, że jeszcze możesz się starać! Moja szefowa majac 42lata zaszła w 3 ciaze, starala się o nią 5 lat, i wkońcu pykło, urodziła się jej wymarzona córeczka 😍 I widze ze jest szczęśliwa, zmęczona ale daje radę! Więc i trzymam kciuki za Ciebie Kochana, abys zobaczyla swoje upragnione dwie kreseczki ❤

Czesc, witam Cię ❤
Jesli jestes przed 40 to uwierz mi, że jeszcze możesz się starać! Moja szefowa majac 42lata zaszła w 3 ciaze, starala się o nią 5 lat, i wkońcu pykło, urodziła się jej wymarzona córeczka 😍 I widze ze jest szczęśliwa, zmęczona ale daje radę! Więc i trzymam kciuki za Ciebie Kochana, abys zobaczyla swoje upragnione dwie kreseczki ❤
Jeszcze przed 40. W przyszlym roku bede swietowac 40 urodziny.
Jestem mama juz 2 córek z pierwszego małżenstwa. Ale marzy mi sie dziecko z obecnym partnerem. Niestety jestem po 2 poronieniach. I po 2 skrócily mi sie cykle. W te 2 ciąże, ktore stracilam bez problemu zaszlam. No ale niestety staciłam...

iq7avd4klw35i9al.png

reklama
Do góry