angeliskax
Moderator
Mój gin twierdzi, że każdy stan zapalny może być niebezpieczny dla ciąży
Może być, ale nie musi. Przecież jak dziewczyna zajdzie w ciąże to może być już wyleczona
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mój gin twierdzi, że każdy stan zapalny może być niebezpieczny dla ciąży
Może być, ale nie musi. Przecież jak dziewczyna zajdzie w ciąże to może być już wyleczona
Piękna beta! Wiecej nie rob, nie nakrecaj sie! Wszystko musi byc dobrze zrobilam wczoraj wynik to 207, a wiec przyrost 113% raczkuje ktory masz dc?Byłam, zrobiłam 3909 więc w porównaniu do niedzieli, gdzie było 270 jest ok trochę jestem spokojniejsza byle do piątku a jak u Ciebie?
Super! Tak, więcej nie robię, czekam do wizyty teoretycznie z daty ostatniej miesiączki dzisiaj mam 6t+1 ale moje cykle są około 33dniowe, owulacja zazwyczaj około 19dc a teraz, szczególnie gdy w lutym siedzieliśmy na tej izolacjo-kwarantannie, to cholera wie kiedy miałam owulację xd a Ty który tydzień?Piękna beta! Wiecej nie rob, nie nakrecaj sie! Wszystko musi byc dobrze zrobilam wczoraj wynik to 207, a wiec przyrost 113% raczkuje ktory masz dc?
32dc teoretycznie dzis...ja mam cykle wzglednie regularne, ok 28 dni. Tez nie wiem kiedy byla owulacja, bo mialam wrazenie, ze odczuwalam ja w 18dc, ale to sie nie zgadza. Ostatnia miesiaczka byla 26.01 tak mnie troche stresuje ta niska beta, no ale przeciez liczy sie tylko przyrost. Kobieta po stratach ma zwichrowaną glowe pobolewal Cie brzuch w terminie?? Bo mnie pobolewa co jakis czas, delikatnie jak na miesiaczke i swiruje.Super! Tak, więcej nie robię, czekam do wizyty teoretycznie z daty ostatniej miesiączki dzisiaj mam 6t+1 ale moje cykle są około 33dniowe, owulacja zazwyczaj około 19dc a teraz, szczególnie gdy w lutym siedzieliśmy na tej izolacjo-kwarantannie, to cholera wie kiedy miałam owulację xd a Ty który tydzień?
ja właśnie kupiłam Omegamed Optima start widziałam jakieś porównania i te tabsy ponoć najfajniejszy mają skład.Bierzecie jakieś suplementy? Lekarz mówił, że kwas foliowy wystarczy, ale ja w to nie wierzę
FertilmanA jakie suplementy polecacie dla mężczyzn?
Właśnie prawie to kupiłamFertilman