reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2021

reklama
Może być, ale nie musi. Przecież jak dziewczyna zajdzie w ciąże to może być już wyleczona ;)

Ale np. działanie leków nie kończy się po zażyciu ostatniej tabletki, organizm się regeneruje po chorobie i niekoniecznie działa na 100%. Koleżanka pytała czy stan zapalny może stanowić problem dla zagnieżdżenia i taką odpowiedz uzyskała [emoji6] może.

„Istnieje związek pomiędzy obecnością Helicobakter pylori a poronieniami. Okazuje się, że następuje to na skutek reakcji krzyżowej pomiędzy przeciwciałami bakteryjnymi a tkanką łożyska. Ta interakcja nie pozwala na zagnieżdżenie się zapłodnionej komórce.”

Cześć dziewczynki ❤️
Tak mnie coś natknęło na ten moj żołądek i zaczynam brać od jutra leki na to cholerstwo.
Podświadomie podejrzewałam, ze to coś może przeszkadzać 🤷‍♀️🤯

Piękna beta! Wiecej nie rob, nie nakrecaj sie! Wszystko musi byc dobrze:) zrobilam wczoraj wynik to 207, a wiec przyrost 113% raczkuje😜 ktory masz dc?
Super! Tak, więcej nie robię, czekam do wizyty :) teoretycznie z daty ostatniej miesiączki dzisiaj mam 6t+1 ale moje cykle są około 33dniowe, owulacja zazwyczaj około 19dc ;) a teraz, szczególnie gdy w lutym siedzieliśmy na tej izolacjo-kwarantannie, to cholera wie kiedy miałam owulację :D xd a Ty który tydzień?

Super! Tak, więcej nie robię, czekam do wizyty :) teoretycznie z daty ostatniej miesiączki dzisiaj mam 6t+1 ale moje cykle są około 33dniowe, owulacja zazwyczaj około 19dc ;) a teraz, szczególnie gdy w lutym siedzieliśmy na tej izolacjo-kwarantannie, to cholera wie kiedy miałam owulację :D xd a Ty który tydzień?
32dc teoretycznie dzis...ja mam cykle wzglednie regularne, ok 28 dni. Tez nie wiem kiedy byla owulacja, bo mialam wrazenie, ze odczuwalam ja w 18dc, ale to sie nie zgadza. Ostatnia miesiaczka byla 26.01 tak mnie troche stresuje ta niska beta, no ale przeciez liczy sie tylko przyrost. Kobieta po stratach ma zwichrowaną glowe:( pobolewal Cie brzuch w terminie?? Bo mnie pobolewa co jakis czas, delikatnie jak na miesiaczke i swiruje.
Jak pojdziesz teraz do gina to juz na pewno bedzie widac co nieco:) kiedy wizyta?

reklama
Do góry