reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2021

32dc teoretycznie dzis...ja mam cykle wzglednie regularne, ok 28 dni. Tez nie wiem kiedy byla owulacja, bo mialam wrazenie, ze odczuwalam ja w 18dc, ale to sie nie zgadza. Ostatnia miesiaczka byla 26.01 tak mnie troche stresuje ta niska beta, no ale przeciez liczy sie tylko przyrost. Kobieta po stratach ma zwichrowaną glowe:( pobolewal Cie brzuch w terminie?? Bo mnie pobolewa co jakis czas, delikatnie jak na miesiaczke i swiruje.
Jak pojdziesz teraz do gina to juz na pewno bedzie widac co nieco:) kiedy wizyta?
Tak, masz rację, po stratach człowiek zupełnie inaczej patrzy teraz na ciążę :/ tak, bolał mnie brzuch, do tego stopnia, że byłam przekonana, że dostanę @, teraz też mi się zdarza, że pobolewa mnie podbrzusze ale to chyba normalne, prawda? Mam nadzieję, że to normalne :) Ja mam wizytę 5.03 czyli w piątek :) co do bety, to ja też miałam niską, a teraz mi tak skoczyła, ale to chyba nie ma reguły, ważne, że przyrost się zgadza :)

reklama
Ale np. działanie leków nie kończy się po zażyciu ostatniej tabletki, organizm się regeneruje po chorobie i niekoniecznie działa na 100%. Koleżanka pytała czy stan zapalny może stanowić problem dla zagnieżdżenia i taką odpowiedz uzyskała [emoji6] może.
No tak, tak. 😅
A ja mam pytanie z innej beczki, bo od dawna mialam umowiony termin na brwi pernamentne... Mam termin na 21.03. Czy ktoś moze robił sobie brwi pernamentne podczas starania sie o dzidzie...?

Tak, masz rację, po stratach człowiek zupełnie inaczej patrzy teraz na ciążę :/ tak, bolał mnie brzuch, do tego stopnia, że byłam przekonana, że dostanę @, teraz też mi się zdarza, że pobolewa mnie podbrzusze ale to chyba normalne, prawda? Mam nadzieję, że to normalne :) Ja mam wizytę 5.03 czyli w piątek :) co do bety, to ja też miałam niską, a teraz mi tak skoczyła, ale to chyba nie ma reguły, ważne, że przyrost się zgadza :)
Przeczytalam sporo wpisów, ze taki ból moze wystapic i nie zawsze jest czyms zlym. Ja czuje jakby mi sie w srodku macica napinala:/ nie jest to jakies mocno bolesne, ale stresujace bardziej. Zreszta jak wszystko we wczesnej ciazy. Ja mam wizyte 03.03 ale tylko dlatego tak wczesnie, zeby dostac heparyne (gin tak to sobie dla mnie wymyslil) Twoja beta mega wystrzelila!

Przeczytalam sporo wpisów, ze taki ból moze wystapic i nie zawsze jest czyms zlym. Ja czuje jakby mi sie w srodku macica napinala:/ nie jest to jakies mocno bolesne, ale stresujace bardziej. Zreszta jak wszystko we wczesnej ciazy. Ja mam wizyte 03.03 ale tylko dlatego tak wczesnie, zeby dostac heparyne (gin tak to sobie dla mnie wymyslil) Twoja beta mega wystrzelila!
Trzymam kciuki, żeby wszystko było ok :) to niby kilka dni ale się tak ciągnie :D

reklama
I jedna tabletka dziennie? Bo mojemu mezowi Chyba kupie 😅

Aż sobie kupie to w poniedziałek 🥰
Nie pamiętam ile tabletek dziennie, mam nadzieję, że jedna bo z pamiętaniem o jednej może być problem 😅

Kupiłam mężowi fertiman, sobie pregna start i omegamed dha. Omegamed dha jest z alg a właśnie to jest najlepsze źródło. Nie wzięłam całego zestawu omegamed bo jak dla mnie niepotrzebne jest żelazo i ma mniej składników niż pregna start.

Do góry