Autorce posta chodziło o dwa testy jeden wykonany wczoraj o 4:30 i drugi wykonany dzisiaj o 7Ale na tym samym teście czy robiłaś drugi? Przecież wynik odczytuje się jakoś do 15 min, potem jest nieważny, dlatego kreska mogła zniknąć. A jeśli robiłaś drugi to nie był z porannego moczu i dlatego mógł wyjść negatywny. Głowa do góry, powtórz test jutro
reklama
staraczka_22
Fanka BB :)
Bo byłam ostatnio u laryngologa bo już od dłuższego czasu boli mnie szyja, robiłam też usg, gdzie wyszło, że mam powiększone węzły chłonne odczynowe. Powiedział, że mam czerwone gardło a takie nie powinno być i zapisał jakiś preparat do smarowania. Powiedziałam też, że staramy się o dziecko a on coś wspomniał, że takie stany zapalane też mogą utrudniać zagnieżdżenie się zarodka. Na początku szczerze powiem olałam temat ale teraz myślę, czy faktycznie coś w tym jest i czy powinnam się bardziej na tym skupić.W jakim sensie?
coca
Bo byłam ostatnio u laryngologa bo już od dłuższego czasu boli mnie szyja, robiłam też usg, gdzie wyszło, że mam powiększone węzły chłonne odczynowe. Powiedział, że mam czerwone gardło a takie nie powinno być i zapisał jakiś preparat do smarowania. Powiedziałam też, że staramy się o dziecko a on coś wspomniał, że takie stany zapalane też mogą utrudniać zagnieżdżenie się zarodka. Na początku szczerze powiem olałam temar ale teraz myślę, czy faktycznie coś w tym jest i czy powinnam się bardziej na tym skupić.
Ogólnie każdy stan zapalny w organizmie może utrudniać zajście w ciąże, szczególnie przewlekły. Może, nie musi, ale lepiej się wyleczyć [emoji6]
staraczka_22
Ech ręce mi opadają, nie wiem kiedy się Nam uda jak ciągle coś i ciągle coś.Ogólnie każdy stan zapalny w organizmie może utrudniać zajście w ciąże, szczególnie przewlekły. Może, nie musi, ale lepiej się wyleczyć [emoji6]
coca
Ech ręce mi opadają, nie wiem kiedy się Nam uda jak ciągle coś i ciągle coś.
Dziewczyny przeziębione tez zachodzą [emoji16] spokojnie, wyluzuj, dbaj o siebie i działaj [emoji6] kiedyś musi się nam udać, nie widzę innej możliwości
staraczka_22
Dziękuję, że tak mówisz!Dziewczyny przeziębione tez zachodzą [emoji16] spokojnie, wyluzuj, dbaj o siebie i działaj [emoji6] kiedyś musi się nam udać, nie widzę innej możliwości
XnetiX
Wydaje mi się, że jest sens, ale tylko po potwierdzonej u gina owu, żeby ocenić funkcje ciałka żółtegoCzy w takim razie jest sens robić progesteron w 7 dpo? Miałam iść jutro, ale teraz nie jestem już pewna [emoji2368]
K
Katijah
Gość
Mój gin twierdzi, że każdy stan zapalny może być niebezpieczny dla ciążyDziewczyny a myslicie, że na przykład stany zapalne gardła czy wokół szyi też mają wpływ na zagnieżdżenie zarodka?
angeliskax
Moderator
Witam dzuewczyny!
Miłego dnia <3
Miłego dnia <3
reklama
angeliskax
Moderator
Więcej wiary!Dziękuję, że tak mówisz!
Podziel się: