reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2021

Ale na tym samym teście czy robiłaś drugi? Przecież wynik odczytuje się jakoś do 15 min, potem jest nieważny, dlatego kreska mogła zniknąć. A jeśli robiłaś drugi to nie był z porannego moczu i dlatego mógł wyjść negatywny. Głowa do góry, powtórz test jutro
Autorce posta chodziło o dwa testy jeden wykonany wczoraj o 4:30 i drugi wykonany dzisiaj o 7

reklama
W jakim sensie?
Bo byłam ostatnio u laryngologa bo już od dłuższego czasu boli mnie szyja, robiłam też usg, gdzie wyszło, że mam powiększone węzły chłonne odczynowe. Powiedział, że mam czerwone gardło a takie nie powinno być i zapisał jakiś preparat do smarowania. Powiedziałam też, że staramy się o dziecko a on coś wspomniał, że takie stany zapalane też mogą utrudniać zagnieżdżenie się zarodka. Na początku szczerze powiem olałam temat ale teraz myślę, czy faktycznie coś w tym jest i czy powinnam się bardziej na tym skupić.

Bo byłam ostatnio u laryngologa bo już od dłuższego czasu boli mnie szyja, robiłam też usg, gdzie wyszło, że mam powiększone węzły chłonne odczynowe. Powiedział, że mam czerwone gardło a takie nie powinno być i zapisał jakiś preparat do smarowania. Powiedziałam też, że staramy się o dziecko a on coś wspomniał, że takie stany zapalane też mogą utrudniać zagnieżdżenie się zarodka. Na początku szczerze powiem olałam temar ale teraz myślę, czy faktycznie coś w tym jest i czy powinnam się bardziej na tym skupić.

Ogólnie każdy stan zapalny w organizmie może utrudniać zajście w ciąże, szczególnie przewlekły. Może, nie musi, ale lepiej się wyleczyć [emoji6]

reklama
Do góry