reklama
Ja tez sie nie dziwie, ciezko czasem wytrzymac jak sie mysli ze moze akurat tym razem sie uda Tym bardziej jak organizm sam wysyla sygnaly, ze to TEN dzien ...Dziękuje kochana coś tam wymyślę ... tym się akurat najmniej przejmuje powiem Ci ... wiem ze może bezpieczniej byłoby się wstrzymać jeden cykl ale z drugiej strony ... nic złego się nie działo , w usg czysto ... zobaczymy co będzie
lady_in_blue
Fanka BB :)
To powtórz test jutro. Ja sobie robię zdjęcia telefonem, żeby porównać z wczorajszą kreską i zobaczyć czy jest ciemniejsza czy mniej ciemna.[MBQUOTE=post,20815715 po 2 godzinach ściemniała ale nie jest tak samo ciemna
[/QUOTE]
coca
[MBQUOTE=post,20815715 po 2 godzinach ściemniała ale nie jest tak samo ciemna[/QUOTE]
Możesz skorzystać z aplikacji Premom. Niektórym pomaga.
Gryfin
Hej, miło że pytasz nie pisałam parę dni, nic nie pominełaś, u mnie dobrze właśnie zrobiłam jedyny mój test owu w tym cyklu i piękne grube kreski są, przed Nami ciekawy weekend a co u Ciebie?@Gryfin co u Ciebie? Nie ma Cię z nami ostatnio (chyba, ze pominęłam )
Ostatnia edycja:
[MBQUOTE=post,20815715 po 2 godzinach ściemniała ale nie jest tak samo ciemna
[/QUOTE]
Pewnie za kilka h będziesz miała szczyt. Ja bym i tak już działała i się nie przejmowała.
angeliskax
Moderator
Ja wlasnie tez sie zapisze do ginekologa przed owulacjąHej! U mnie samopoczucie okej. Planowany kolejny @31 marca. Owu 17 marca. Nie wiem czy będę używać testy owulacyjne, bo zapisałam się na 16 marca do gina. Więc powinna mi powiedziec czy jestem przed owu.
angeliskax
Moderator
To są te testy z rossmana? Bo pamietam ze ktos polecał je. Ja mam z allegra i nie wiem czy zainwestować w te z rossmanaHej, miło że pytasz nie pisałam parę dni, nic nie pominełaś, u mnie dobrze właśnie zrobiłam jedyny mój test owu w tym cyklu i piękne grube kreski są, przed Nami ciekawy weekend a co u Ciebie? Zobacz załącznik 1242794
Gryfin
Tak to są "Domowe Laboratorium" ja zamawiałam akurat na stronie apteki ale w Rossmannie też je widziałamTo są te testy z rossmana? Bo pamietam ze ktos polecał je. Ja mam z allegra i nie wiem czy zainwestować w te z rossmana
reklama
angeliskax
Moderator
To moze faktycznie zainwestuje w nieTak to są "Domowe Laboratorium" ja zamawiałam akurat na stronie apteki ale w Rossmannie też je widziałam
Podziel się: