reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2021

tak jak pisałam wcześniej nie pokazywalo 2 kreski a teraz jest widac cos i dlatego zapytałam.

Jest coś, ale nie jest tak samo ciemne lub ciemniejsze jak koleżanka wyżej napisała. LH jest zmienne, to normalne. Raz jest go mniej, raz więcej, kreska pływa. Dopiero skok LH „przewiduje” owulacje, nagłe, intensywne zwiększenie się poziomu tego hormonu. No chyba ze masz inaczej napisane na instrukcji, ale osobiście nie spotkałam się z innym sposobem działania [emoji6]

reklama
Hej dziewczyny ! Podpowiedzcie proszę- dziś przyszły wyniki progesteronu 7/8 dpo, wynik 25,710 ng/ml ( norma 1,2-15,9.) wszystko co powyżej, to się już raczej mieści w normach ciążowych. Podpowiedzcie proszę czy któraś tak miała i nie było to związane z ciąża. Czy to się jakoś reguluje? Z czym to może być związane z waszego doświadczenia. Wcześniej progesteronu nie badałam, wizytę u bardzo dobrego ginekologa mam dopiero na 17.03, a będę wdzięczna za radę ❤️

U mnie w tym cyklu wariacje, wiec juz wiem ze nic z tego nie bedzie... Wczoraj mialam plamienie, brazowe, dzis jeszcze troszke jest. Dol brzucha pobolewa delikatnie. Jestem tydzien po owu (odczucia plus test pozytywny). Nie wiem czemu tak ale chyba stres sie przyczynil ze mam takie cuda ☹️😏

U mnie w tym cyklu wariacje, wiec juz wiem ze nic z tego nie bedzie... Wczoraj mialam plamienie, brazowe, dzis jeszcze troszke jest. Dol brzucha pobolewa delikatnie. Jestem tydzien po owu (odczucia plus test pozytywny). Nie wiem czemu tak ale chyba stres sie przyczynil ze mam takie cuda ☹️😏
Hej Milka, ale to może również być objaw implantacji 😉, tego ci życzę.

U mnie w tym cyklu wariacje, wiec juz wiem ze nic z tego nie bedzie... Wczoraj mialam plamienie, brazowe, dzis jeszcze troszke jest. Dol brzucha pobolewa delikatnie. Jestem tydzien po owu (odczucia plus test pozytywny). Nie wiem czemu tak ale chyba stres sie przyczynil ze mam takie cuda [emoji3525][emoji57]

Albo niedobór proga.

Kochane a możecie mi wytłumaczyć skróty którymi się posługujecie ? Bo trochę jeszcze zielona jestem 🙈 ja czekam na @ po biochemie ... ale od wczoraj mam zgagę i dziwny ból w dole pleców .. do tego kłucie w dole brzucha i przy jajnikach ... boli miesiączkowych nie mam i piersi tez nie bolą ... 28 minie miesiąc od pozytywnego testu ... Wyliczyłam miesiączkę na 4 marzec .. dziś z ciekawości zrobiłam test bo czuje się dziwnie ale biało ..... 😒

Kiedy robiłaś test? Z porannego czy popołudniu?
Kochane a możecie mi wytłumaczyć skróty którymi się posługujecie ? Bo trochę jeszcze zielona jestem [emoji85] ja czekam na @ po biochemie ... ale od wczoraj mam zgagę i dziwny ból w dole pleców .. do tego kłucie w dole brzucha i przy jajnikach ... boli miesiączkowych nie mam i piersi tez nie bolą ... 28 minie miesiąc od pozytywnego testu ... Wyliczyłam miesiączkę na 4 marzec .. dziś z ciekawości zrobiłam test bo czuje się dziwnie ale biało ..... [emoji19]

reklama
Kiedy robiłaś test? Z porannego czy popołudniu?
O 9 kochana, musiałam skoczyć po test ... czyli nie do końca poranny ... kawę wypiłam 🙈 , jechałam akurat do dentysty i wolałam się upewnić ... aczkolwiek od paru dni czuje się dziwnie ... tak jak w tej biochemicznej w styczniu.

Do góry