reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2021

Powtórz najlepiej jutro rano[emoji6][emoji6][emoji6]będziesz miała wtedy pewność. A w ogóle miałaś już @ po tej biochemicznej? Czy to 4 marca ma być pierwsza po niej?
O 9 kochana, musiałam skoczyć po test ... czyli nie do końca poranny ... kawę wypiłam [emoji85] , jechałam akurat do dentysty i wolałam się upewnić ... aczkolwiek od paru dni czuje się dziwnie ... tak jak w tej biochemicznej w styczniu.

reklama
Powtórz najlepiej jutro rano[emoji6][emoji6][emoji6]będziesz miała wtedy pewność. A w ogóle miałaś już @ po tej biochemicznej? Czy to 4 marca ma być pierwsza po niej?
Nie miałam jeszcze małpy po biochemie, 4 marca powinna być ... tak jak w styczniu bolały mnie piersi tak teraz same brodawki mam tkliwe , i te dół pleców mnie pobolewa .. ból jest tak jakby rozlany ... i te jajniki i środek podbrzusza kłujący ...

Kochane a możecie mi wytłumaczyć skróty którymi się posługujecie ? Bo trochę jeszcze zielona jestem 🙈 ja czekam na @ po biochemie ... ale od wczoraj mam zgagę i dziwny ból w dole pleców .. do tego kłucie w dole brzucha i przy jajnikach ... boli miesiączkowych nie mam i piersi tez nie bolą ... 28 minie miesiąc od pozytywnego testu ... Wyliczyłam miesiączkę na 4 marzec .. dziś z ciekawości zrobiłam test bo czuje się dziwnie ale biało ..... 😒
Moze to jeszcze pozostalosci hormonalne po biochemicznej albo po prostu jakies wahania ? A to nie Ty czasami mialas odczekac z ciaza ten miesiac, bo lekarz tak cos wspominal ? 🤪. Troche strach by bylo do lekarza isc gdyby teraz sie udalo🤣. Nie mowie tego zle, tylko tak mi sie przypomnialo ☺️

Moze to jeszcze pozostalosci hormonalne po biochemicznej albo po prostu jakies wahania ? A to nie Ty czasami mialas odczekac z ciaza ten miesiac, bo lekarz tak cos wspominal ? 🤪. Troche strach by bylo do lekarza isc gdyby teraz sie udalo🤣. Nie mowie tego zle, tylko tak mi sie przypomnialo ☺️
Jaaa 🙈🙈 hahahaha dobrze pamiętasz 🤪 no co zrobisz 🤭

Do pytania o testy owu - u mnie przez cały cykl jest ta druga blada kreska. Szukałam tej informacji jak pierwszy raz robiłam testy i nie wiedziałam jak działają, może komuś też się przyda :).

Na zdjęciu od lewej 12, 13, 14 i 15 dzień cyklu. Cały cykl oprócz 13, 14 i 15 wygląda to jak w dniu 12.

1614264300707802.jpeg

Najwyżej powiesz, że tyle sie staraliście i nic, a tu proszę, chwila nieuwagi, wpadka... [emoji1] [emoji1787] bardzo Ci tego życzę [emoji4]
Dziękuje kochana 💕 coś tam wymyślę ... tym się akurat najmniej przejmuje powiem Ci ... wiem ze może bezpieczniej byłoby się wstrzymać jeden cykl ale z drugiej strony ... nic złego się nie działo , w usg czysto ... zobaczymy co będzie 🤪

reklama
Dziewczyny z wczorajszego 1dc :) @Kropka29 @angeliskax @Kapozi @Madlein @staraczka_22 @Klauuudia jak tam samopoczucie? Dużo nas rozpoczęło nowy cs! :) Chciałam zapytać kiedy macie spodziewana owulke? bedziecie korzystac z testów owu? No i kiedy macie termin spodziewanych @ w marcu? Liczę na to że posypie się deszcz 2kreseczek na testach :)
Ja akurat się umówiłam na cytologię 8marca to od razu poproszę o przegląd pęcherzyków na wizycie bo wg apek owu wypada mi w okolicach 10-11marca :)
Jeżeli znowu mi się nic nie opóźni to wg aplikacji marcowa @ na 25.03 mam, ale oczywiście mam nadzieję jej nie ujrzeć przez następny rok z wiadomych przyczyn :D i tego wam też dziewczyny życzę!
Miłego dnia!
p.s. dziewczyny które dziś zobaczyły upragnione 2 kreseczki OGROMNE GRATULACJE!!! ❤️ 🥰 🥰 🥰
Hej! U mnie samopoczucie okej. Planowany kolejny @31 marca. Owu 17 marca. Nie wiem czy będę używać testy owulacyjne, bo zapisałam się na 16 marca do gina. Więc powinna mi powiedziec czy jestem przed owu.

Do góry