reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2021

reklama
Nie wypominaj komuś czasu starań. To jest zagranie poniżej pasa [emoji1304]

Też tak sądzę. Ja się od 38 cykli staram o owulację, udało mi się dopiero w dwóch cyklach i to wcale nie jest przyjemne, ale nie zazdroszczę i cieszę się, że komuś się udało. Myślę, że nikt nikomu nie zazdrości, każdy dobrze życzy i każda wywalczy upragnione maleństwo wcześniej czy później. A HeraUnique jest bardzo pomocna i ja bym się chciała tak dobrze trzymać z takim dystansem.

Ostatnia edycja:
Dziękuję dziewczyny, ale już wystarczy 😉trzeba to zostawić i przestać już pisać o tej sprawie 🤷‍♀️ ja odpuściłam to i Wy możecie 😉 a wrazie "W" doskonale potrafię sama się bronić 💪 będę na staraczkach 2020 wrazie potrzeby 😉 wszystkim w tym wątku życzę jak najkrótszego przebywania ❤️

nie uważasz że to jest cios poniżej pasa. Ja się staram prawie 8 lat i też zazdroszczę jak się któreś uda? Nikt nikomu tu nie zazdrości a napewno nie @HeraUnique bo ta dziewczyna wspiera pomaga sprowadzi na ziemię i przede wszystkim nie daje złudnej nadziei tylko pisze to co myśli.

A za prawdę się obrażać to nie umiem sobie wyobrazić jak jesteście w życiu przez najbliższe osoby oklamywane. Nie zazdroszczę a współczuję.
Przepraszam, ze sie wtrącę. Nawet jesli ktos komus zazdrości, to nie ma prawa? Kazda tu jest i idzie do celu jakim jest zajscie w zdrowa ciaze. Trochę jakby rozumiem te chłodne podejscie, lepiej mieć super niespodziankę, ze jednak udalo sie, niz plakac, ze znowu porażka i nakrecac sie bez sensu. Ja nie wiem co czuje kobieta, ktora stara sie juz dlugi czas, pewnie zle. Moze robi sie zgorzkniała, a może nie. Kazda jest inna inaczej przeżywa, ale dziewczyny wyluzujcie, hormony buzują tu każdej, bo jest przykro nam, ze nie moze byc tak jak my chcemy. Jesli w cos ktoras wierzy i nir uwaza aby inna dobrze radziła, uwaza, ze nie ma racji to nie lepiej pominąć, zapomnieć? A nie odrazu burzyć sie ? Szkoda czasu na takie nerwy. Każdy ma swoje zdanie a czy złośliwe czy nie, kazda jest z nas inna, powtarzam hormony buzują i tyle.

Myślę, że żadna z nas nie "broni" Cię w obawie o to, że sobie nie poradzisz tylko raczej dlatego, że nas po prostu to wszystko wk... Denerwuje :)
Dziękuję dziewczyny, ale już wystarczy [emoji6]trzeba to zostawić i przestać już pisać o tej sprawie [emoji2368] ja odpuściłam to i Wy możecie [emoji6] a wrazie "W" doskonale potrafię sama się bronić [emoji123] będę na staraczkach 2020 wrazie potrzeby [emoji6] wszystkim w tym wątku życzę jak najkrótszego przebywania [emoji3590]

reklama
Przepraszam, ze sie wtrącę. Nawet jesli ktos komus zazdrości, to nie ma prawa? Kazda tu jest i idzie do celu jakim jest zajscie w zdrowa ciaze. Trochę jakby rozumiem te chłodne podejscie, lepiej mieć super niespodziankę, ze jednak udalo sie, niz plakac, ze znowu porażka i nakrecac sie bez sensu. Ja nie wiem co czuje kobieta, ktora stara sie juz dlugi czas, pewnie zle. Moze robi sie zgorzkniała, a może nie. Kazda jest inna inaczej przeżywa, ale dziewczyny wyluzujcie, hormony buzują tu każdej, bo jest przykro nam, ze nie moze byc tak jak my chcemy. Jesli w cos ktoras wierzy i nir uwaza aby inna dobrze radziła, uwaza, ze nie ma racji to nie lepiej pominąć, zapomnieć? A nie odrazu burzyć sie ? Szkoda czasu na takie nerwy. Każdy ma swoje zdanie a czy złośliwe czy nie, kazda jest z nas inna, powtarzam hormony buzują i tyle.
Nie zazdroszczę nikomu i nie jestem zgorzkniała. Tyle w tym temacie.
Jestem tu od niedawna, właściwie zauważyłam, ze ktorys raz sa tu spięcia o Wasza koleżankę, z którą macie dłuższy kontakt, skad tu takie nerwy sa ?
Bo gdy ktoś pisze prosto z mostu, jak ja. Nie owija w bawełnę to niestety ale nie każdemu się to podoba. I nie zauważyłam, żebym miała tu jakaś dużą ilość spin. To chyba 2 wymiana zdań z kimś nowym. Pozdrawiam i życzę powodzenia ✌️

Do góry