reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2021

reklama
No właśnie ja nie mogłam ketonalu, bo po badaniu miałam wracać 60km autem do domu i dostałam coś słabszego. Mimo to właściwie nie czułam bólu tylko raczej dyskomfort. Myślę, że bez żadnych leków też da się to przeżyć bez żadnej traumy :-)
Mnie czeka badanie droznosci w kolejnym cyklu, oczywiscie jesli w wymazie nic nie wyjdzie. W klinice do ktorej chodze jest mozliwosc skorzystania ze znieczulenia. Zapytalam moja lekarke co by mi radzila, powiedzialam, ze boje sie bolu wiec ustalilismy, ze przyjade wcześniej i podadza mi tzw. Glupiego jasia a gdyby w trakcie badania bol bylby dla mnie za silny to przerwiemy i podejdziemy do badania jeszcze raz ale ze znieczuleniem.

No właśnie ja nie mogłam ketonalu, bo po badaniu miałam wracać 60km autem do domu i dostałam coś słabszego. Mimo to właściwie nie czułam bólu tylko raczej dyskomfort. Myślę, że bez żadnych leków też da się to przeżyć bez żadnej traumy :-)
To zależy od wyniku badania 🙂 ja na początku spokojnie dawałam radę ale jak próbowała bardziej przepchać prawą stronę to mnie skręciło ☹️ nie powiem...do wytrzymania ale po tym chwilowym bólu jestem skłonna uwierzyć, że przy faktycznie niedrożności można się skręcać z bólu

Hej dziewczyny ! Cis dzisiaj tu cicho trochę 🙂 co porabiscie? Jaki nastrój ? Ja trche się przeziębiłam i nastrój słaby. W tym tygodniu byłam na usg i był pęcherzyk 25,8 mm lekarz mówił ze jest odpowiedni, a js jestem przekonana, ze to już będzie cysta. Jestem zła ze lekarz nie podał właśnie pregnylu, bo może była jeszcze szansa z takim olbrzymem 😕. A wiec w poniedziałek dzwonię do innego lekarza i od następnego cyklu idę na monitoring. Powinnam jeszcze zrobić badanie progesteronu w 7 dc, ale jak go wyznaczyć jeżeli owulacji prawdopodobnie nie było 🤷‍♀️?

Hej dziewczyny ! Cis dzisiaj tu cicho trochę 🙂 co porabiscie? Jaki nastrój ? Ja trche się przeziębiłam i nastrój słaby. W tym tygodniu byłam na usg i był pęcherzyk 25,8 mm lekarz mówił ze jest odpowiedni, a js jestem przekonana, ze to już będzie cysta. Jestem zła ze lekarz nie podał właśnie pregnylu, bo może była jeszcze szansa z takim olbrzymem 😕. A wiec w poniedziałek dzwonię do innego lekarza i od następnego cyklu idę na monitoring. Powinnam jeszcze zrobić badanie progesteronu w 7 dc, ale jak go wyznaczyć jeżeli owulacji prawdopodobnie nie było 🤷‍♀️?
Poprawka progesteron 7 dpo

Cześć dziewczyny 💕
Ja dziś z ciekawości patrzyłam jaki będzie dzień cyklu w dniu mojego ślubu 😆 i to będzie prawdopodobnie owulacja ❤️ więc nic tylko czekać ze spokojem to pół roku 🥰 chyba, ze cud się zdąży szybciej 😊
Hahaha ja u siebie też tak liczyłam 3 miesiące przed 😂 nie muszę mówić, że ostatecznie przez te 3 mc zrobił się taki Meksyk, że w podróży poślubnej miałam okres 😂 płakałam z bólu i piłam wino 🤦🙊 dobrze, że było go dużo 😂 a tu już dobrze ponad rok po ślubie 😍

reklama
Do góry