reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2021

reklama
Czasem kobiecy cykl potrafi nieźle namieszać w głowie, ja w tym cyklu na przykład mam pierwszy raz w życiu niemiłosiernie swędzące sutki i tylko sutki piersi mnie nie bolą 🤷🏻‍♀️ ale nie zakładam, że to ciąża, bo na objawy zdecydowanie za wcześnie mimo że dziś mam termin @ i nie przyszła 😉 mimo to życzę Ci żeby Twoje przeczucia były trafione i żebyś zobaczyła II kreski na teście ciążowym
Ja mam czasami tak, ze mi sutki swędzą po owulacji ( albo wtedy kiedy ma być ) albo w trakcie @. Jakoś nie zauważyłam u siebie reguły. Organizm nas wkręca 😁

Hej dziewczyny,

Przychodzę do Was z pytaniem, bo sama nie wiem co myśleć. Przepraszam że tak wcinam się Wam w konwersację, mam nadzieję, że się nie obrazicie.

Jestem mamą 11miesiecznego chłopca i od dwóch miesięcy staramy się o rodzeństwo. Mam PCOS. Moja cykle po porodzie są dramatycznie długie -2-3 miesiące. Ginekolog przepisała mi clo od 2-6 dnia cyklu.

Dzisiaj byłam na monitoringu. 11 dzień cyklu i jest pęcherzyk ale tylko 14mm. Ginekolog stwierdziła, że raczej nic z tego nie będzie i powinien być już większy. Kazała mi przyjść w poniedziałek.

Czy z Waszego doświadczenia wynika, że rzeczywiście nic z tego nie będzie?😔

Trochę się podłamałam. Janka zrobiliśmy bez żadnych wspomagaczy, zaskoczyło mimo że nikt się tego nie spodziewał. A teraz nawet stymulacja na mnie nie działa?😔😔😔

Hej dziewczyny,

Przychodzę do Was z pytaniem, bo sama nie wiem co myśleć. Przepraszam że tak wcinam się Wam w konwersację, mam nadzieję, że się nie obrazicie.

Jestem mamą 11miesiecznego chłopca i od dwóch miesięcy staramy się o rodzeństwo. Mam PCOS. Moja cykle po porodzie są dramatycznie długie -2-3 miesiące. Ginekolog przepisała mi clo od 2-6 dnia cyklu.

Dzisiaj byłam na monitoringu. 11 dzień cyklu i jest pęcherzyk ale tylko 14mm. Ginekolog stwierdziła, że raczej nic z tego nie będzie i powinien być już większy. Kazała mi przyjść w poniedziałek.

Czy z Waszego doświadczenia wynika, że rzeczywiście nic z tego nie będzie?😔

Trochę się podłamałam. Janka zrobiliśmy bez żadnych wspomagaczy, zaskoczyło mimo że nikt się tego nie spodziewał. A teraz nawet stymulacja na mnie nie działa?😔😔😔
Znajomi byli przez wiele miesięcy na wspomaganych cyklach. Nie wychodziło. W końcu lekarz powiedział, że w tym cyklu to nie ma opcji, bo pęcherzyk za mały. Ich za mały pęcherzyk skończył w tym roku 3 lata :D. Nie ma co wyrokować i martwić się na zapas :)).

reklama
Do góry