reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2021

reklama
Racja,to chyba nie będę się kłuć niepotrzebnie,chociaż korci 🤪
mnie niezależnie od dnia cyklu korcą testy w szafie 🤷‍♀️🤣 lubię je robić No ale nie wychodzą jakbym chciała 😅 a cykle dość długie i nieregularne TYLE CZEKANIA a ja jeszcze siedzę czwarty miesiąc w domu wiec zajęcia szukam ze świecą 🤣 dosłownie - od wczoraj robię świeczki 🥰

mnie niezależnie od dnia cyklu korcą testy w szafie 🤷‍♀️🤣 lubię je robić No ale nie wychodzą jakbym chciała 😅 a cykle dość długie i nieregularne TYLE CZEKANIA a ja jeszcze siedzę czwarty miesiąc w domu wiec zajęcia szukam ze świecą 🤣 dosłownie - od wczoraj robię świeczki 🥰
Ja kupiłam wczoraj testy i bardzo bym chciała zrobić. Ale rozsądek zakazuje bo wypilam dzisiaj już bardzo dużo wody,więc nawet jakby chciały to nic nie pokażą. Ale jutro rano chyba sobie zrobię..
Pokaż te świeczki😍

Jak narazie do ideału im daleko ale powiem Wam, ze odciąga mnie od myślenia ☺️😂

Załączniki

• IMG_5931.jpg
    IMG_5931.jpg
    71,6 KB · Wyświetleń: 56
  • IMG_5933.jpg
    IMG_5933.jpg
    93,3 KB · Wyświetleń: 56
  • IMG_5930.jpg
    IMG_5930.jpg
    163,7 KB · Wyświetleń: 56
Ja chyba tylko mam takiego pecha. Na nieszczęście moje to była moja pierwsza ciąża...najgorzej jest chyba słuchać od personelu medycznego i lekarzy ,,o pierwsza ciąża i taka felerna” nie pomaga to wcale. Za dużo się w szpitalu na temat mojego stanu zdrowia, kolejnego starania o dzidzie nie dowiedziałam a wizytę u mojej Pani ginekolog mam 22 lutego i chciałam zaczerpnąć wiedzy od dziewczyn, które maja już jakieś doświadczenie w tym temacie 😔
Hej ja miałam cp ale leczona metotreksatem także troszkę inna sprawa 🙃

reklama
Hej dziewczęta ile z reguły czekacie na wyniki cytologii i wymazu z pochwy ? Na dniach 🙈 a po niej czeka mnie sosno hsg i odrazu zaczynamy starania ❤️ 3 majcie kciuki ✌️🥰

Do góry