reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2021

reklama
Cykle mam długie, nawet te owulacyjne koło 33,34 dni. Ale gin powiedziała, że przy stymulacji długość moich naturalnych cykli nie ma znaczenia i już powinien być większy 😔
A idziesz na kolejny monitoring? Jak dla mnie pęcherzyk jest ok. Na kolejnej wizycie jak u rośnie, to nic straconego 😉

Cześć dziewczyny, ten wczorajszy popołudniowy test owu (wstawiam dla przypomnienia) zdecydowanie był pozytywny. Wieczorem test dużo bledszy, a dziś rano kompletnie bladziutki. Po tym wczorajszym teście owu ustały też bóle podbrzusza. Jak mam to interpretować? Niby owulka ma wystąpić 24-36h po pozytywnym teście owu. A może być tak, że on był pozytywny już w jej trakcie? Bo od trzech dni miałam śluz płodny i bóle podbrzusza, a wczoraj przed południem ból sięgnął zenitu i ratowałam się nospą. Wtedy też test owu był pozytywny.

Załączniki

• IMG_20210211_184706.jpg
    IMG_20210211_184706.jpg
    785,1 KB · Wyświetleń: 53
Cześć dziewczyny, ten wczorajszy popołudniowy test owu (wstawiam dla przypomnienia) zdecydowanie był pozytywny. Wieczorem test dużo bledszy, a dziś rano kompletnie bladziutki. Po tym wczorajszym teście owu ustały też bóle podbrzusza. Jak mam to interpretować? Niby owulka ma wystąpić 24-36h po pozytywnym teście owu. A może być tak, że on był pozytywny już w jej trakcie? Bo od trzech dni miałam śluz płodny i bóle podbrzusza, a wczoraj przed południem ból sięgnął zenitu i ratowałam się nospą. Wtedy też test owu był pozytywny.
A ile razy dziennie testy owu robiłaś? Bo wg mnie tutaj kreska testowa jest ciut jaśniejsza od kontrolnej, więc to by było już po pozytywnym zatem owu mogłaś mieć nawet np wczoraj wieczorem.

Dziewczyny a czy któraś z Was robiła badania z testdna? Jak długo czekałyście na wyniki?
Około 7 dni
Mam pytanko.
Pierwszy raz w życiu owulacja przyszła u mnie 3 dni wcześniej. Czy okresu powinnam się też spodziewać 3 dni wcześniej ?
Zawsze jak miałam owu to przychodziła jak w zegarku. Raz lub dwa w roku była jeden dzień wcześniej i wtedy okres miałam albo dzień wcześniej albo w terminie. Przeszperalam dokładnie swoje notatki z cykli w poszukiwaniu dwudniowej zmiany i zauważyłam dwa razy przesunięcie o dwa dni, ale albo zaszłam w ciążę, albo byłam po zabiegu i cykle były rozregulowane, więc trudno coś po tym wywnioskować. Nie wiem w sumie, kiedy się nastawić na @. Gdyby przyszła trzy dni wcześniej to mi trochę popsuje plany.
U mnie tak jest, jeśli owu szybciej to @ dostaję też szybciej
Jeśli do wieczora nie przyjdzie to przejdę na drugą stronę ulicy i kupię w aptece 😅 i rano zatestuje
Oj trzymasz napięcie.
Trzymam kciuki
Ja mam na storczyki jeden sposób. Raz na dwa tygodnie zalewam donicę wodą do pełna na 2godz. Potem wodę wylewam żeby nie stała i rosną Mi bardzo ładnie kwiaty mam praktycznie co po rusz

Hej dziewczęta ile z reguły czekacie na wyniki cytologii i wymazu z pochwy ? Na dniach 🙈 a po niej czeka mnie sosno hsg i odrazu zaczynamy starania ❤️ 3 majcie kciuki ✌️🥰
3 tyg na cytologię

reklama
Do góry