Cykle mam długie, nawet te owulacyjne koło 33,34 dni. Ale gin powiedziała, że przy stymulacji długość moich naturalnych cykli nie ma znaczenia i już powinien być większyTo zależy jaki masz długi cykl . Ja miałam ostatnio cykl 35 dni i w 21dc miałam 22 mm pęcherzyk
reklama
AnetaManiak
Fanka BB :)
Eh też już bym chciała dostać bo brzuch boli okrutnie dzisiaj. Ale jak na złość nic się dzieje [emoji849]
Swoją drogą, ja właśnie dostałam spóźnionego okresu . Może 7 cykl starań będzie szczęśliwy [emoji846].
Agnness
A idziesz na kolejny monitoring? Jak dla mnie pęcherzyk jest ok. Na kolejnej wizycie jak u rośnie, to nic straconegoCykle mam długie, nawet te owulacyjne koło 33,34 dni. Ale gin powiedziała, że przy stymulacji długość moich naturalnych cykli nie ma znaczenia i już powinien być większy
Madlein
Cześć dziewczyny, ten wczorajszy popołudniowy test owu (wstawiam dla przypomnienia) zdecydowanie był pozytywny. Wieczorem test dużo bledszy, a dziś rano kompletnie bladziutki. Po tym wczorajszym teście owu ustały też bóle podbrzusza. Jak mam to interpretować? Niby owulka ma wystąpić 24-36h po pozytywnym teście owu. A może być tak, że on był pozytywny już w jej trakcie? Bo od trzech dni miałam śluz płodny i bóle podbrzusza, a wczoraj przed południem ból sięgnął zenitu i ratowałam się nospą. Wtedy też test owu był pozytywny.
Załączniki
A ile razy dziennie testy owu robiłaś? Bo wg mnie tutaj kreska testowa jest ciut jaśniejsza od kontrolnej, więc to by było już po pozytywnym zatem owu mogłaś mieć nawet np wczoraj wieczorem.Cześć dziewczyny, ten wczorajszy popołudniowy test owu (wstawiam dla przypomnienia) zdecydowanie był pozytywny. Wieczorem test dużo bledszy, a dziś rano kompletnie bladziutki. Po tym wczorajszym teście owu ustały też bóle podbrzusza. Jak mam to interpretować? Niby owulka ma wystąpić 24-36h po pozytywnym teście owu. A może być tak, że on był pozytywny już w jej trakcie? Bo od trzech dni miałam śluz płodny i bóle podbrzusza, a wczoraj przed południem ból sięgnął zenitu i ratowałam się nospą. Wtedy też test owu był pozytywny.
Tak, idę jeszcze w poniedziałekA idziesz na kolejny monitoring? Jak dla mnie pęcherzyk jest ok. Na kolejnej wizycie jak u rośnie, to nic straconego
Agnness
To daj znać w poniedziałekTak, idę jeszcze w poniedziałek
K
Katijah
Gość
Około 7 dniDziewczyny a czy któraś z Was robiła badania z testdna? Jak długo czekałyście na wyniki?
U mnie tak jest, jeśli owu szybciej to @ dostaję też szybciejMam pytanko.
Pierwszy raz w życiu owulacja przyszła u mnie 3 dni wcześniej. Czy okresu powinnam się też spodziewać 3 dni wcześniej ?
Zawsze jak miałam owu to przychodziła jak w zegarku. Raz lub dwa w roku była jeden dzień wcześniej i wtedy okres miałam albo dzień wcześniej albo w terminie. Przeszperalam dokładnie swoje notatki z cykli w poszukiwaniu dwudniowej zmiany i zauważyłam dwa razy przesunięcie o dwa dni, ale albo zaszłam w ciążę, albo byłam po zabiegu i cykle były rozregulowane, więc trudno coś po tym wywnioskować. Nie wiem w sumie, kiedy się nastawić na @. Gdyby przyszła trzy dni wcześniej to mi trochę popsuje plany.
Oj trzymasz napięcie.Jeśli do wieczora nie przyjdzie to przejdę na drugą stronę ulicy i kupię w aptece i rano zatestuje
Trzymam kciuki
Ja mam na storczyki jeden sposób. Raz na dwa tygodnie zalewam donicę wodą do pełna na 2godz. Potem wodę wylewam żeby nie stała i rosną Mi bardzo ładnie kwiaty mam praktycznie co po rusz
3 tyg na cytologięHej dziewczęta ile z reguły czekacie na wyniki cytologii i wymazu z pochwy ? Na dniach a po niej czeka mnie sosno hsg i odrazu zaczynamy starania 3 majcie kciuki
K
Katijah
Gość
Co do storczyków to ja zalewam do pełna wody w donicach i zostawiam do kiedy nie wyschnie. Mam ich 5 i pięknie rosną i kwiaty mają
reklama
U mnie tak jest, jeśli owu szybciej to @ dostaję też szybciej
A ile szybciej ? Tyle co się owu przesunęła ?
Podziel się: