NieKochane
Mam pytanie do tych co miały zastrzyk Ovitrelle- siedziały, bolały Was po nim sutki ???
reklama
Smaily
Fanka BB :)
Ja po syntetycznym żelazie czułam się fatalnie, albo zaparcia, albo biegunki dramat. Stosuj zakwas z buraka, syp natkę pietruszki do wszystkiego, no i warto jeść np. wątróbkę kurzą, orzechy itp. jestem na granicy z żelazem, ale udało mi się podbić po 3m-cach. Warto sprawdzić gdzie Ci ucieka żelazo. Bierzesz magnez? On wypiera żelazo. Pijesz kawę i herbatę? Lepiej ograniczać do jednej filiżanki. Nabiał również hamuje wchłanianie żelaza Warto wybrać się do dietetyka.dzięki za sugestie trzeci miesiąc łykam tardyferon i przyznaję, że chyba mi nie służy...
Smaily
Z tym czekaniem to jest dla mnie nieporozumienie. Nie ma to absolutnie żadnego wytłumaczenia. Dla mnie jeżeli ma być powikłanie to ono będzie. Wyznaje zasadę w życiu, że lekarz ma leczyć a nie planować moje życie. Dla mnie to zalecenie "czekania" to taki dupochron dla gina, bo jak się coś wydarzy to "przecież był odstęp". Dużo o tym czytałam, drążyłam. Nie ma jednoznacznej odpowiedzi. W innych krajach nie zalecają żadnego czekania. Jeżeli badania cytologia i psychika ok, to nie widzę sensu. Ale to tylko moje zdanieMnie najbardziej denerwuje ze musimy odkładać starania. Wcześniej zabieg konizacji odłożone starania na 3 msc udało się niestety poronienie i teraz znowu 3 msc czekania.
K
Katijah
Gość
O pierwsze wspólne, ja mam już 2 córki i mój mąż też 3 z poprzedniego małżeństwaStaracie się o pierwsze dziecko ?
K
Katijah
Gość
Gdybym miała pod ręką innego gina a to już mój 7 więcZ tym czekaniem to jest dla mnie nieporozumienie. Nie ma to absolutnie żadnego wytłumaczenia. Dla mnie jeżeli ma być powikłanie to ono będzie. Wyznaje zasadę w życiu, że lekarz ma leczyć a nie planować moje życie. Dla mnie to zalecenie "czekania" to taki dupochron dla gina, bo jak się coś wydarzy to "przecież był odstęp". Dużo o tym czytałam, drążyłam. Nie ma jednoznacznej odpowiedzi. W innych krajach nie zalecają żadnego czekania. Jeżeli badania cytologia i psychika ok, to nie widzę sensu. Ale to tylko moje zdanie
NataliaW93
Kurczę to dopiero daje do myślenia, obydwoje macie dzieci, wiec teoretycznie jakiegoś „większego” problemu nie ma, a problem z zajściem jest..O pierwsze wspólne, ja mam już 2 córki i mój mąż też 3 z poprzedniego małżeństwa
K
Katijah
Gość
Z zajściem nie, poroniłam w grudniu i po badaniach wyszła mi trombofiliaKurczę to dopiero daje do myślenia, obydwoje macie dzieci, wiec teoretycznie jakiegoś „większego” problemu nie ma, a problem z zajściem jest..
Kasiix
Aktywna w BB
Jak dla mnie pozytywny, gratulacjeMyślicie,że to pozytywny test na owulacje? Różnie określają producenci i ja już normalnie mam namieszane w głowie
to jest na owulacjeJak dla mnie pozytywny, gratulacje
reklama
Kasiix
Aktywna w BB
Jeszcze nie , ale testuj teraz codziennie, bo można przegapić.
Podziel się: