Gryfin
Fanka BB :)
Ile płaciłaś?Tak z allegro. 7 szt. W zestawie i do tego 10 szt. Testow ciazowych. Caly pakiet wzielam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ile płaciłaś?Tak z allegro. 7 szt. W zestawie i do tego 10 szt. Testow ciazowych. Caly pakiet wzielam
Najważniejsze chyba żeby było 3-4 godziny odczekane od ostatniego siusiania, bo może być za małe stężenie Ja tak raz zrobiłam, była 20:30 przypominałam sobie o teście, zrobiłam i tylko zmarnowałam bo byłam w toalecie godzinę wcześniej i wyszły bardzo blade kreski a byłam przed peakiemTesty ponoć najlepiej robić wieczorem. 21/22 nawet. Wtedy jest największe stężenie lh
Jak dla Mnie też negatyw. Ale skoro jest ciemniejsza kreska niż wczoraj to może oznaczać, że owulka coraz bliżej [emoji16]
Śluzu nie umiem określić raczej mam z tym problem i wspieram się wiesiołkiem, dodatkowo jak się staramy to nigdy nie wiem czy to już mój śluz czy jeszcze pozostałości męża [emoji2368]A śluz? [emoji4]
Najważniejsze chyba żeby było 3-4 godziny odczekane od ostatniego siusiania, bo może być za małe stężenie [emoji6] Ja tak raz zrobiłam, była 20:30 przypominałam sobie o teście, zrobiłam i tylko zmarnowałam bo byłam w toalecie godzinę wcześniej i wyszły bardzo blade kreski a byłam przed peakiem [emoji6]
One mogą nakierować, ale niestety nigdy nie dają stuprocentowej pewności a szkoda2 godzinki chyba wystarczą No i to z tym piciem żeby ograniczyć [emoji2356]
Ja jestem dopiero pierwszy cykl z testami owu. Także się z Nimi zapoznaje i czytam wszystkie informacje o Nich. Ale szczerze to chyba mało im wierzę.
Ten kto wymyśli testy potwierdzające przebyta owulacje powinien dostać NOBLAOne mogą nakierować, ale niestety nigdy nie dają stuprocentowej pewności a szkoda
To by było cośTen kto wymyśli testy potwierdzające przebyta owulacje powinien dostać NOBLA
Ja testom nie ufam. Kiedyś mi wychodziły pozytywne przez tydzień ale tu na forum tyle dziewczyn je chwali, że postanowiłam podejść do nich jeszcze raz. Dziś 8dc i już testowa kreska jaśniejsza ciut od kontrolnej, więc pik był wczoraj. No ciekawa jestem jak z temperaturą będzie. 33lata na karku, a ja się uczę wciąż jak to zrobić żeby się udałoAle coś jest na rzeczy, bo ja zwykle owulacja 16-17dc, nawet później, a w tym 14dc i po wszystkim chyba że testy owulacyjne mnie oszukały (nie pierwszy raz zresztą) i lekarz powie dziś na wizycie coś innego, zobaczymy
Mnie testy zawsze wychodziły pozytywne- a na monitoringu wyszło ze cykl bezowulacyjnyJa testom nie ufam. Kiedyś mi wychodziły pozytywne przez tydzień ale tu na forum tyle dziewczyn je chwali, że postanowiłam podejść do nich jeszcze raz. Dziś 8dc i już testowa kreska jaśniejsza ciut od kontrolnej, więc pik był wczoraj. No ciekawa jestem jak z temperaturą będzie. 33lata na karku, a ja się uczę wciąż jak to zrobić żeby się udało