reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2021

reklama
Testy ponoć najlepiej robić wieczorem. 21/22 nawet. Wtedy jest największe stężenie lh
Jak dla Mnie też negatyw. Ale skoro jest ciemniejsza kreska niż wczoraj to może oznaczać, że owulka coraz bliżej [emoji16]
Najważniejsze chyba żeby było 3-4 godziny odczekane od ostatniego siusiania, bo może być za małe stężenie 😉 Ja tak raz zrobiłam, była 20:30 przypominałam sobie o teście, zrobiłam i tylko zmarnowałam bo byłam w toalecie godzinę wcześniej i wyszły bardzo blade kreski a byłam przed peakiem 😉

2 godzinki chyba wystarczą No i to z tym piciem żeby ograniczyć [emoji2356]
Ja jestem dopiero pierwszy cykl z testami owu. Także się z Nimi zapoznaje i czytam wszystkie informacje o Nich. Ale szczerze to chyba mało im wierzę.
Najważniejsze chyba żeby było 3-4 godziny odczekane od ostatniego siusiania, bo może być za małe stężenie [emoji6] Ja tak raz zrobiłam, była 20:30 przypominałam sobie o teście, zrobiłam i tylko zmarnowałam bo byłam w toalecie godzinę wcześniej i wyszły bardzo blade kreski a byłam przed peakiem [emoji6]

2 godzinki chyba wystarczą No i to z tym piciem żeby ograniczyć [emoji2356]
Ja jestem dopiero pierwszy cykl z testami owu. Także się z Nimi zapoznaje i czytam wszystkie informacje o Nich. Ale szczerze to chyba mało im wierzę.
One mogą nakierować, ale niestety nigdy nie dają stuprocentowej pewności 😔 a szkoda 😁

Ten kto wymyśli testy potwierdzające przebyta owulacje powinien dostać NOBLA 🤣🤪
To by było coś 🤩
takemymoney.jpg

Ale coś jest na rzeczy, bo ja zwykle owulacja 16-17dc, nawet później, a w tym 14dc i po wszystkim 😅 chyba że testy owulacyjne mnie oszukały (nie pierwszy raz zresztą) i lekarz powie dziś na wizycie coś innego, zobaczymy
Ja testom nie ufam. Kiedyś mi wychodziły pozytywne przez tydzień 😱 ale tu na forum tyle dziewczyn je chwali, że postanowiłam podejść do nich jeszcze raz. Dziś 8dc i już testowa kreska jaśniejsza ciut od kontrolnej, więc pik był wczoraj. No ciekawa jestem jak z temperaturą będzie. 33lata na karku, a ja się uczę wciąż jak to zrobić żeby się udało 🤦

reklama
Ja testom nie ufam. Kiedyś mi wychodziły pozytywne przez tydzień 😱 ale tu na forum tyle dziewczyn je chwali, że postanowiłam podejść do nich jeszcze raz. Dziś 8dc i już testowa kreska jaśniejsza ciut od kontrolnej, więc pik był wczoraj. No ciekawa jestem jak z temperaturą będzie. 33lata na karku, a ja się uczę wciąż jak to zrobić żeby się udało 🤦
Mnie testy zawsze wychodziły pozytywne- a na monitoringu wyszło ze cykl bezowulacyjny

Do góry