reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2021

Hej dziewczyny jak samopoczucie, któraś dzisiaj testuje ? U mnie 27dc jutro powinna przyjść @ ale oby drogi pomyliła, chociaż mam przeczucie ze jednak nici z tego cyklu wgl od owulacji mam bóle jajników takie delikatne jak właśnie na owulacje 🤦🏻‍♀️Dubrovnik a u ciebie rozwinęła się @ czy brak ? 😊

reklama
Hej dziewczyny jak samopoczucie, któraś dzisiaj testuje ? U mnie 27dc jutro powinna przyjść @ ale oby drogi pomyliła, chociaż mam przeczucie ze jednak nici z tego cyklu wgl od owulacji mam bóle jajników takie delikatne jak właśnie na owulacje 🤦🏻‍♀️Dubrovnik a u ciebie rozwinęła się @ czy brak ? 😊
Cześć! U mnie nic ciekawego, dziś 21dc czuję się dobrze, trochę jedynie zmęczona i bolą mnie strasznie sutki jak je dotknę nawet delikatnie 😬 Miłego dnia dla Was dziewczyny 💛 Przydałyby się tutaj jakieś nowe kreseczki zobaczyć ❤️

U mnie dziś 20dc i dużo skrajnych emocji. Fizycznie czuje się normalnie. Choć wydaje mi się że w tym cyklu miałam owulacje 3 dni wcześniej i będzie krótszy cykl. Zobaczymy. Czekam na pozytywne testy. Bardzo mnie motywują i cieszę się nimi razem z Wami.

mi zapisała endokrynolog ale wydaje mi się ze ginekolog tez to zaleci. Mam niedoczynnosc i hashimoto, niedoczynnosc mała bo 2,8 max osiągała ale tendencja jest a staram się dojść do 1 i zobaczymy czy to nam wychodzi po zwiększeniu dawki. Właśnie czytałam kiedyś tez, ze jedno łączy się z drugim 😬 jestem ciekawa co jeszcze się człowiek po drodze o sobie dowie 🤷‍♀️🤣
No to w tej kwestii jedziemy na jednym wózku, bo ja też mam małą niedoczynność, TSH najwyższe jakie mi wyszło to 3, problem bardziej z baaardzo malutkim, ale jeszcze w normie FT4.
Czekam właśnie na pierwszą wizytę u endo 😩
Ale to prawda, prześwietle się chyba niedługo na wylot jeśli chodzi o moją fizjologię, anatomię i hormony 😂😂😂

Ja brałam letrozol to ten sam skład i mam dwoje dzieci z niego, przy pierwszym wystarczyła jedna tabletka od 3-7 dc a przy drugim trzeba było wiekszyc dawkę do dwóch tabletek dziennie. Teraz staram się trzeci cykl z tym lekiem o trzecie dziecko 😁

Mój cykl po poronieniu trwał 36 dni ale mam koleżankę która zaszła od razu po poronieniu w ciążę , tzn nie doczekała pierwszej miesiączki po poronieniu :-)
@MamaR a jak wyglądał wzrost twoich pęcherzyków przed lekiem ?

Hej, ja testuje jutro. Nie rozwinęła się. Bóle podbrzusza i jajnikow ustały, piersi dalej bola.
W majtach cisza, delikatne plamienie od czasu do czasu na papierze. Normalnie cykle mam 29dn. To plamienie zaczęło się w poniedziałek, 3 dni przed terminem okresu.

Hej, ja testuje jutro. Nie rozwinęła się. Bóle podbrzusza i jajnikow ustały, piersi dalej bola.
W majtach cisza, delikatne plamienie od czasu do czasu na papierze. Normalnie cykle mam 29dn. To plamienie zaczęło się w poniedziałek, 3 dni przed terminem okresu.
Trzymam kciuki, pamiętaj że najlepiej jak najczulszym testem testować (masło maślane mi wyszło 😅) Powodzenia ✊☺️

reklama
Dziewczyny, które zbliżają się już do roku starań, mam pytanie, jak się czujecie? Co sobie myślicie o Waszej sytuacji? Jest już lepiej niż na początku czy zaczyna być gorzej? 😘

Do góry