reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2021

reklama
Dziewczyny mam jeszcze takie pytanie. Miałyście robiony posiew z pochwy? Ile czekałyście na wynik? Ja już czekam tydzień i boję się, że coś tam złego wyhodują, skoro tyle czekam na wynik.. jak to u Was było?
Dodam, że odebrałam wynik cytologii i nie mogę rozszyfrować co tam jest napisane, pomożecie?
Co tam jest napisane to nie wiem, ale masz jedynkę wg Papanicolau 😉
Screenshot_20210121_115329.jpg

Dziewczyny mam jeszcze takie pytanie. Miałyście robiony posiew z pochwy? Ile czekałyście na wynik? Ja już czekam tydzień i boję się, że coś tam złego wyhodują, skoro tyle czekam na wynik.. jak to u Was było?
Dodam, że odebrałam wynik cytologii i nie mogę rozszyfrować co tam jest napisane, pomożecie?
Ja czekałam 10 dni i nic mi nie wyszło, więc nie stresuj się niepotrzebnie :)

Ja też mam do Was pytanie, czy robiłyscie badanie poziomu wit. D. Bo to jedno z badań, ktore zostało mi zlecone w klinice, i było to dla mnie zaskoczeniem. Pani ginekolog wytłumaczyla, ze niedobry wit. D moga powodować nieprawidłową budowę omórki jajowej.

Ja też mam do Was pytanie, czy robiłyscie badanie poziomu wit. D. Bo to jedno z badań, ktore zostało mi zlecone w klinice, i było to dla mnie zaskoczeniem. Pani ginekolog wytłumaczyla, ze niedobry wit. D moga powodować nieprawidłową budowę omórki jajowej.
tak, i mimo, że cały rok suplementuje 2000 t.j wcale nie miałam rewelacyjnego poziomu

Tak miałam robiona wit D przy staraniach o pierwsze dziecko, wyszło że mam niedobór. Teraz suplementuje codziennie, w tym cyklu mam w Ovarinie :-)
Dziś termin @ wg apki i moich obliczeń ale czysto :-D Czekam do soboty jak nie przyjdzie to zrobię test.

Tak badałam przed staraniami, miałam w normie ale bliżej niższej granicy niż wyższej więc cały czas suplementuje w kroplach razem z wit K2 😉

reklama
Do góry