Ja bym te hormony sobie odpuściła, zobaczyła najpierw te glukozę i insulinę z obciążeniem - te badanie dużo wnosi. Ja osobiście AMH miałam robione dopiero po roku. Niektóre badania miałam robić w 3-5 d.c a inne około 20-23 d.c i wtedy badania dają pełen obraz cyklu. Ważne jest też żeby robić je w jednym cyklu, więc może być tak, że potem będziesz musiała je jeszcze raz zrobić. Ja bym zaczęła od znalezienia dobrego lekarza i słuchała co on rodzi. Jeżeli chodzi o Warszawę to mam super panią doktor, nie zamieniłabym jej na żadną innąChciałam zrobić takie coś kompleksowe badania, jeszcze przed wizytą u lekarza - planuję za 2 tygodnie iść, już z jakimiś badaniami zrobionymi, żeby zacząć monitoring w tym cyklu już, to mogę też poprosić o skierowanie o tę bardziej specjalistyczne badania. Toxo, cytomegalia, różyczka to takie standardowe I polecane badania, ale czy absolutnie konieczne?
reklama
Truskawka9119
Fanka BB :)
Ja dzisiaj przeszłam się do pracy, bo ile można pracować zdalnie 4dc, aktualnie czekam na powrót ukochanego z delegacjiDzień dobry dziewczyny, miłego dnia dla Was opowiadajcie co u Was? Jakie plany na dzisiaj?
Truskawka9119
E
Em82
Gość
Dziś w planach mam zrobić z dzieckiem laurki na dzień babci i dziadka wiec czeka mnie pół dnia sprzątania po tym [emoji6]Dzień dobry dziewczyny, miłego dnia dla Was [emoji169][emoji3526] opowiadajcie co u Was? Jakie plany na dzisiaj?
Cześć dziewczyny! I ja pozwolę sobie do was dołączyć . Mam 36 lat, córkę prawie 10 lat z nieformalnego związku, mąż ma syna 17 lat też z wcześniejszego związku. Od roku jesteśmy małżeństwem i zapragnęliśmy mieć jeszcze jedno wspólne dzieciątko . Staramy się od 4 miesięcy, 26dc. Początkiem listopada przeszłam Covid - i od tego momentu moje cykle które zawsze były 28 dniowe - zwariowały - są 32-33 dniowe, okres zdaje się być bardziej kłopotliwy. Przez pierwsze 2 cykle robiłam testy owulacyjne- nigdy nie wyszły pozytywne więc zwątpiłam i zaprzestałam. Wizytę u ginekologa mam 8 lutego - czeka mnie przegląd i cytologia. Mam nadzieję nie nabyć się tu zbyt długo . Pozdrawiam wszystkich i życzę 2 kresek w najbliższym cyklu!
kasienka0891
Idę spać
Lily2389
Z chęcią też bym poszła, dziś 37 dc a od wczoraj śpię co chwilę a to śpię do 8, drzemka popołudniowa, potem wieczorna i tak w kółko jestem taka zmęczona a siedzę w domuIdę spać
Ja będę testować dopiero na koniec tygodnia, a nie wiem czy nie lepiej na początku przyszłego nie wiem jak nie myśleć. Ja mam tak, że raz myślę, że się udało, a za chwilę nie ma sobie coś wkręcać i poczekamy na @. Zobaczymy.
Ja podobnie, falami do mnie to napływa. Raz nadzieja, że może właśnie się udało i coś we mnie kiełkuje, a potem, że pewnie znowu przyjdzie miesiączka i znowu nadzieja pryśnie..Ja będę testować dopiero na koniec tygodnia, a nie wiem czy nie lepiej na początku przyszłego nie wiem jak nie myśleć. Ja mam tak, że raz myślę, że się udało, a za chwilę nie ma sobie coś wkręcać i poczekamy na @. Zobaczymy.
Ja do piatku jestem na duphastonie i zastanawiam się kiedy testować, czy testować ..
reklama
Charbel
sprawdziłam i w ulotce nic takiego nie ma , no nic póki co trzeba czekac do okresu , a w sumie do jego braku i do 1 betyTo takie oczywiste żeby przeczytać ulotkę A m ie zacmilo i zapominam o tej możliwości, jak wrócę do domu to sprawdze Dzięki
Podziel się: