reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2021

reklama
1dc już prawie cały za mną, brak fasolki przetrawiony, więc pora działać. W środę (3dc) idę badać krew. Chciałam sprawdzić następujące: FSH, LH, estradiol, toksoplazmoza, cytomegalia, różyczka, AMH, glukoza, morfologia z rozmazem, CRP, grupa krwi, TSH. Czy coś jeszcze dołożyłybyście do tej listy? Testosteron I prolaktynę badałam cykl temu, lekarka stwierdziła, że w porządku. Androstedion warto zrobić dodatkowo?
Insulina na czczo, może obciążenie glukozą? Androstendion, DHEAS to już takie specjalistyczne badania, może lepiej popros lekarza o skierowanie?

Dzień dobry dziewczyny, miłego dnia dla Was 💛☺️ opowiadajcie co u Was? Jakie plany na dzisiaj?
21dc. Robię wszystko żeby nie myślećczy się udało, a i tak myślę. Piję kawę z widokiem na zaśnieżony ogród. Mała ogląda obiecana bajkę, a za pół h ruszamy obie odwiedzić moją ciężarną przyjaciółkę 💛 Do pracy mam na 15:00 więc lubię wtorki👍
czy ktoś dzisiaj testował?

21dc. Robię wszystko żeby nie myślećczy się udało, a i tak myślę. Piję kawę z widokiem na zaśnieżony ogród. Mała ogląda obiecana bajkę, a za pół h ruszamy obie odwiedzić moją ciężarną przyjaciółkę 💛 Do pracy mam na 15:00 więc lubię wtorki👍
czy ktoś dzisiaj testował?
Ja testowałam ale negatywny 😔

Staralismy się z mężem od kwietnia zeszlego roku, udalo się nam po sylwestrowo noworocznych szaleństwach :-) termin mam wg om na 27 września, takze rzutem na taśmę do wrześniówek się załapałam. Wam też w koncu się uda. A mialam juz chwile zalamki jak się @ zjawiała, aż w końcu po @ w grudniu twardo odpuściłam myslenie o ciazy, seks to byla przyjemnosc. Anie lliczenie ktory to dzien cyklu, no i efekt jest. Ale po sobie wiem, że latwo nie jest przestac myśleć, zatem trzymam mocno kciuki za Ciebie :-) obyś zalapala sie z porodem jeszcze na 2021 rok.
Jak to zrobić żeby nie myśleć? :)

Dziewczyny ja w tym cyklu na luzie, nie stresuje się że mam płodne i nie jestem zła na męża że zasypia zmęczony po pracy 😃 na koniec miesiąca zaczynamy kolejny blok leczenia i musimy zrobić przerwę, pewnie z miesiąc. Może tak miało być żeby na chwilę od tego odpocząć 😉

reklama
Do góry