reklama
HeraUnique
Fanka BB :)
Życzę żeby nie przyszła gratulujeWitam po przerwie. Zeszlam z nocki, @ powinna być za dwa dni.... Ape musiałam siknąć. Jak myślicie, przyjdzie? Zobacz załącznik 1226839Zobacz załącznik 1226840
Elodia
No oby oby... 3 lata temu stracilam ciążę w 8+3, takze teraz to chyba będę się z sobą jak z jajkiem obchodzić :-)Życzę żeby nie przyszła [emoji3526] gratuluje [emoji1690]
Myślę że nie po cichu gratulujęWitam po przerwie. Zeszlam z nocki, @ powinna być za dwa dni.... Ape musiałam siknąć. Jak myślicie, przyjdzie? Zobacz załącznik 1226839Zobacz załącznik 1226840
Magdalena09
U mnie było to samo, wszystkie wyniki książkowe, jajowody drożne i nic. Mąż też ok. Ale mam problem z progesteronem, ogólnie bardzo niski więc bez clo i dupka się nie obyło, i tak 4 cykle starań z tabletkami (ogólnie ponad 2 lata) i stwierdziłam w grudniu że ostatni cykl i odpuszczam bo chyba nie jest nam pisane... I trochę wyluzowalismy, i dziś zaczynam 6 tydzień [emoji7] ale przez ostatnie 5 miesięcy też witaminy codziennie łykam, może też pomogły... Nie wiem także dziewczyny głową do gory
CO DALEJ...
Dziewczyny jakie były u Was kolejne kroki po badaniu drożności?
Miałam już AMH, hormony, partner badanie nasienia swimup, wszystkie badania są w normie. Mam brać wit D i kwas foliowy. W środę robię drożność jajowodów.
Czy u Was też wyniki badań są w porządku A mimo to nie zachodzicie??
NataliaW93
Możesz powiedzieć do jakiej kliniki mas jest umówiony ?Witam się w 2dc, wczoraj przyszła @ dzisiaj się rozkręciła zaczynam 7 cykl starań, mąż umówiony na badanie nasienia
Gryfin
InviMedMożesz powiedzieć do jakiej kliniki mas jest umówiony ?
reklama
V
vik_gosc
Gość
Wygląda na to że jedziemy na tym samym wózku, u mnie również "wszystkie badania w normie".. Czekam ciągle na ten nieszczęsny okres i między 12 a 15dc ide na drożność. Powodzenia i daj znać koniecznie jak było!CO DALEJ...
Dziewczyny jakie były u Was kolejne kroki po badaniu drożności?
Miałam już AMH, hormony, partner badanie nasienia swimup, wszystkie badania są w normie. Mam brać wit D i kwas foliowy. W środę robię drożność jajowodów.
Czy u Was też wyniki badań są w porządku A mimo to nie zachodzicie??
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Podziel się: