Gryfin
Fanka BB :)
Tak, byłoby superBędziemy szły podobnie w tym cyklu, bo u mnie po dwóch dniach plamienia, dzisiaj @ się rozkręciła. Fajnie byłoby mieć prezent na walentynki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak, byłoby superBędziemy szły podobnie w tym cyklu, bo u mnie po dwóch dniach plamienia, dzisiaj @ się rozkręciła. Fajnie byłoby mieć prezent na walentynki
Jeszcze jakby się udało to termin przypadałby idealnie w moje urodziny, więc takie dwa w jednym Trzymam za nas kciuki wyjątkowo mocno w tym cykluTak, byłoby super
Moj był i powiedziano mu ze jeśli choruje na inne przewlekłe choroby to żeby zabrał badania, wyniki, wypisy no ogólnie całą dokumentację.Dziewczyny czy któryś z Waszych panów był u androloga? Jak się przygotować na taką wizytę oprócz zabrania wyników badania nasienia? Też mam iść? Będę tam przydatna? Za wszystkie rady dziękuję
Przykro mi, ale masz rację przynajmniej wiesz na czym stoisz, trzymam kciuki żeby ten cykl okazał się być szczęśliwymDzień dobry w 1dc! Jak to dobrze chociaż wiedzieć na czym się stoi, od razu sen spokojniejszy
Paaaani z czym do ludzi [emoji22] vizir... Ja nie wiem, testy owulacyjne się zgadzały, śluz dzień po 'owulacji' galaretka, czyli progesteron wysoko... Nie wiem, jak nic się nie wydarzy w kwestii [emoji204] do poniedziałku to pójdę na krew I się okaże. Może facelle oszukał, póki nie ma @ jest nadzieja [emoji28]
Ja niestety nic nie widzę, ale jeśli jesteś przed terminem @ to kreska ma jeszcze szansę się pokazać później, za 2-3 dni jeśli @ nie przyjdzie, wtedy najlepiej zatestuj jeszcze razJa kupiłam jakieś tragiczne i teraz sobie robię nadzieję, bo costam widac. Jestem chyba dzien przed okresem (nieregularne cykle). Sprawdzę za dwa dni, ale jakimś z innej firmyZobacz załącznik 1226919
Ja niestety nic nie widzę, ale jeśli jesteś przed terminem @ to kreska ma jeszcze szansę się pokazać później, za 2-3 dni jeśli @ nie przyjdzie, wtedy najlepiej zatestuj jeszcze raz [emoji6]
@Gryfin jak dlugie masz cykle? Bo wydaje mi sie, ze idziemy leb w leb z cyklami staran moj 6cs konczy sie za dwa dniWitam się w 2dc, wczoraj przyszła @ dzisiaj się rozkręciła [emoji2368] zaczynam 7 cykl starań, mąż umówiony na badanie nasienia [emoji1696]