reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2021

reklama
Dziewczyny czy któryś z Waszych panów był u androloga? Jak się przygotować na taką wizytę oprócz zabrania wyników badania nasienia? Też mam iść? Będę tam przydatna? Za wszystkie rady dziękuję ☺️

Witam się w 9dc ☺ w poniedziałek Idę na krzywa insulinowa. Tak się zastanawiam czy powinnam na te 3 dni przed badaniem odstawić inofem? Z jednej strony nie chce stracić ciągłości brania jeśli coś mi daje, z drugiej nie wiem czy może mieć wpływ na badania, a za żadne skarby świata nie chce go powtarzać 🤣 ja z tych co boją się 💉💉💉

Witam się w 9dc ☺ w poniedziałek Idę na krzywa insulinowa. Tak się zastanawiam czy powinnam na te 3 dni przed badaniem odstawić inofem? Z jednej strony nie chce stracić ciągłości brania jeśli coś mi daje, z drugiej nie wiem czy może mieć wpływ na badania, a za żadne skarby świata nie chce go powtarzać 🤣 ja z tych co boją się 💉💉💉
Wydaje mi się, że nie musisz odstawiać 🤔

U mnie było to samo, wszystkie wyniki książkowe, jajowody drożne i nic. Mąż też ok. Ale mam problem z progesteronem, ogólnie bardzo niski więc bez clo i dupka się nie obyło, i tak 4 cykle starań z tabletkami (ogólnie ponad 2 lata) i stwierdziłam w grudniu że ostatni cykl i odpuszczam bo chyba nie jest nam pisane... I trochę wyluzowalismy, i dziś zaczynam 6 tydzień [emoji7] ale przez ostatnie 5 miesięcy też witaminy codziennie łykam, może też pomogły... Nie wiem :) także dziewczyny głową do gory
Ile miałaś tego progesteronu?

Z tego co czytałam to lepiej nawet sobie odpuścić niż kobieta ma się zmuszać, słaby seks, bez orgazmu, bez skurczów zmniejsza szanse na zapłodnienie [emoji55] lepiej odpuścić sobie przez 2,3 dni, wyposcić chłopa , nastawić się pozytywnie bielizna, wino, coś nowego i bum bum wtedy [emoji16][emoji16] ja mam akurat tak że mnie jara to że mogę zajść w ciążę [emoji28] więc przed owulacją i w trakcie owulacji seks to przyjemność, ale już po [emoji53] mogłabym bez tego obejść się [emoji13] co do chłopa to mój też najlepiej bum bum i już , a jakieś zaloty itp to już strata czasu [emoji85]
U mojego męża pic polega na tym, że on ma siły.. Ale wtedy kiedy nie ma czasu na przytulanki. Kiedy jesteśmy wieczorem w domu jedno i drugie padnięte to słabe chęci są na igraszki [emoji14] ja jeszcze jestem w stanie się "zmusić" choć wiem, że zmuszanie to nie jest dobre rozwiązanie, ale no chciałabym żeby to się odbyło jak najwięcej razy podczas dni płodnych. On z kolei w ogóle nie potrafi się zmusić i mówi, że on to wszystko rozumie, ok ok, ale że przecież były przytulanki wczoraj a mówiłam mu, że mają być co dwa dni..

reklama
Do góry