reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2021

Taki standard, mój były już, nie płacił firmom a my w biurze musiałyśmy ściemniać, sytuacja firmy była naprawdę zła, ale na wczasy na 2 tygodnie musiał lecieć bo on musi psychicznie odpocząć. Fakt, że my też odpoczywałyśmy, wtedy praca to przyjemność była no i jak był na urlopie to mniej wydawał niż jak bywał w firmie, więc łatwiej było nam ogarnąć płatności i je przewidzieć
Ja mu nie bronię lecieć, jak chce to super niech leci, ale sama oczywiście musiałam się upomnieć o podwyżkę, mimo że jestem jego najdłużej pracującym pracownikiem ponad 2 lata oraz tak naprawdę jedynym, bo rotacja jest bardzo duża, mniej więcej co 3-5 miesiący szkole kolejne osoby 🤦‍♀️ firma jest mała rodzinna ale bardzo dobrze prosperującą, w czasach pandemii nie zamknęliśmy się na ani jeden dzień, nic nie straciliśmy, obroty zmniejszyły się minimalnie w porównaniu do roku poprzedniego

reklama
Ja ponownie podbije temat zamkniętej grupy dla gruboskórnych staraczek, ktoś coś? [emoji41]
Ja bym chciała do zamkniętej. Nie czuję się tu bezpiecznie ;)

Byłam u gina... Wstąpiło we mnie nowe myślenie :) Wszystko wygląda ok. Na jajniku pęcherzyk 14mm czyli odpowiednio do dnia cyklu :) w okolicach końca tygodnia powinna być owu. Zrobiłam cytologię bo 2 lata temu miałam ostatnią 🙈 Mam zalecenia na kolejny cykl ale wierzę, że go nie nie będzie ❤️

Ehh dziewczyny zaraz wyjdę z siebie i stanę obok [emoji2356][emoji2959] właśnie się dowiedziałam że mój szef planuje tygodniowy urlop we Włoszech jak tylko otworzą granice i stoki dla turystów a jak miesiąc temu prosiłam o podwyżkę (200zł brutto było dla niego cytuję: "za ciężkie do udźwignięcia" i dał mi 100zł brutto) pomijam już fakt że w sierpniu poleciał do Grecji, to chyba nie ma tego kryzysu w Polsce co? [emoji2356]

Szefowie nigdy nie maja pieniędzy i zawsze maja nowe gadżety, auta, wycieczki. Swojej historii tu nie opisze, bo się boje inwigilacji [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] ale rozumiem doskonale frustracje [emoji3590] trzymaj się [emoji3590]

Nic nie można zmienić bo straci na swojej mocy [emoji23] opisze Ci na priv, ale od tamtego momentu mój szef mnie nienawidzi [emoji23][emoji23][emoji23] teraz idę z psim dzieckiem na ten mróz na spacer rozruszać kości i poprawić krążenie [emoji23]
Oki 😅 przyjemnego spaceru 🐶😁

reklama
Ja bym chciała do zamkniętej. Nie czuję się tu bezpiecznie ;)

Byłam u gina... Wstąpiło we mnie nowe myślenie :) Wszystko wygląda ok. Na jajniku pęcherzyk 14mm czyli odpowiednio do dnia cyklu :) w okolicach końca tygodnia powinna być owu. Zrobiłam cytologię bo 2 lata temu miałam ostatnią [emoji85] Mam zalecenia na kolejny cykl ale wierzę, że go nie nie będzie [emoji3590]
Ja też na publicznym forum nie czuje się bezpiecznie[emoji2960] trzeba uważać na to co się pisze bo nie wiadomo kto to czyta [emoji2958]
Kciuki za udany cykl[emoji1695][emoji1695][emoji173]

Do góry