reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2021

Taki standard, mój były już, nie płacił firmom a my w biurze musiałyśmy ściemniać, sytuacja firmy była naprawdę zła, ale na wczasy na 2 tygodnie musiał lecieć bo on musi psychicznie odpocząć. Fakt, że my też odpoczywałyśmy, wtedy praca to przyjemność była no i jak był na urlopie to mniej wydawał niż jak bywał w firmie, więc łatwiej było nam ogarnąć płatności i je przewidzieć
Ja mu nie bronię lecieć, jak chce to super niech leci, ale sama oczywiście musiałam się upomnieć o podwyżkę, mimo że jestem jego najdłużej pracującym pracownikiem ponad 2 lata oraz tak naprawdę jedynym, bo rotacja jest bardzo duża, mniej więcej co 3-5 miesiący szkole kolejne osoby 🤦‍♀️ firma jest mała rodzinna ale bardzo dobrze prosperującą, w czasach pandemii nie zamknęliśmy się na ani jeden dzień, nic nie straciliśmy, obroty zmniejszyły się minimalnie w porównaniu do roku poprzedniego

reklama
Ja ponownie podbije temat zamkniętej grupy dla gruboskórnych staraczek, ktoś coś? [emoji41]
Ja bym chciała do zamkniętej. Nie czuję się tu bezpiecznie ;)

Byłam u gina... Wstąpiło we mnie nowe myślenie :) Wszystko wygląda ok. Na jajniku pęcherzyk 14mm czyli odpowiednio do dnia cyklu :) w okolicach końca tygodnia powinna być owu. Zrobiłam cytologię bo 2 lata temu miałam ostatnią 🙈 Mam zalecenia na kolejny cykl ale wierzę, że go nie nie będzie ❤️

Ehh dziewczyny zaraz wyjdę z siebie i stanę obok [emoji2356][emoji2959] właśnie się dowiedziałam że mój szef planuje tygodniowy urlop we Włoszech jak tylko otworzą granice i stoki dla turystów a jak miesiąc temu prosiłam o podwyżkę (200zł brutto było dla niego cytuję: "za ciężkie do udźwignięcia" i dał mi 100zł brutto) pomijam już fakt że w sierpniu poleciał do Grecji, to chyba nie ma tego kryzysu w Polsce co? [emoji2356]

Szefowie nigdy nie maja pieniędzy i zawsze maja nowe gadżety, auta, wycieczki. Swojej historii tu nie opisze, bo się boje inwigilacji [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] ale rozumiem doskonale frustracje [emoji3590] trzymaj się [emoji3590]

Nic nie można zmienić bo straci na swojej mocy [emoji23] opisze Ci na priv, ale od tamtego momentu mój szef mnie nienawidzi [emoji23][emoji23][emoji23] teraz idę z psim dzieckiem na ten mróz na spacer rozruszać kości i poprawić krążenie [emoji23]
Oki 😅 przyjemnego spaceru 🐶😁

reklama
Ja bym chciała do zamkniętej. Nie czuję się tu bezpiecznie ;)

Byłam u gina... Wstąpiło we mnie nowe myślenie :) Wszystko wygląda ok. Na jajniku pęcherzyk 14mm czyli odpowiednio do dnia cyklu :) w okolicach końca tygodnia powinna być owu. Zrobiłam cytologię bo 2 lata temu miałam ostatnią [emoji85] Mam zalecenia na kolejny cykl ale wierzę, że go nie nie będzie [emoji3590]
Ja też na publicznym forum nie czuje się bezpiecznie[emoji2960] trzeba uważać na to co się pisze bo nie wiadomo kto to czyta [emoji2958]
Kciuki za udany cykl[emoji1695][emoji1695][emoji173]

Do góry